Saturday, June 15, 2013

Edit Gambar Jadi Bulat Dengan Photoshop

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


gambar2 yang bui edit ni gambar2 lama sebenarnya..gambar nostalgia katakan..hehe..sebab masa ni anak2 bui kecik lagi..rasa2nya dalam 3,4 tahun yang lepas..moh ler layan gambar yang bui edit jadi bulat menggunakan photoshop..(ada jugak yang bujur..hihi)






bolehlah kan sebab ini percubaan pertama..selalunya kalau edit gambar bui guna photoscape jer sebab lagi senang dari photoshop tapi kali ni bui mencabar diri dengan mengedit gambar menggunakan photoshop pulak..dan,bui pilih gambar2 ni sebab bui rasa anak2 bui cute sangat dalam gambar tu..hahaha..


psttt : bui belajar dari dia..NUR FARAHUDA


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

15 comments:

Adhie Sunan Saifuddin said...

Bui kmk makei photoimpact mun nak edit gambar..lebih senang gik dari photoshop...

Teena Tna said...

Aah, diorang cute sgt...

NoEn said...

kurang pandai edit gambar pakai photoshop

Isabel Diaz said...

Kamek x da photoshop.. Huhu..

Amanda Suria said...

hehehe..mcm2 ada application sekarang kan..

Cik Nur™ said...

Nur guna photoscape...
best jugak tau kak bui...
mcm2 boleh buat. :)

Aju Mohit said...

kene belajar ni, nak belajar buat header pastu tak reti pulak nk pasang kt wordpress aduiyai

xila xotmy said...

comei2nya hehe

ciK LyndaWawa said...

rajin kitak edit ooo. hhehehe=]

AYuNG said...

cntek..
dah ala2 macam badge dah..=)

Deqla Manjew said...

cantik gak kan pic jadi bulat.. kalo muka jadi bulat ada tuto x kak? hihi...

Mimi Azirah said...

Alahai comel2 je anak anak kak Bui

cucu umie said...

seronok sbnarnya guna photoshop nie..hehe best sgt

diana said...

Bui guna photoshop apa ye..

Puan Bui Junaidi said...

@DIANA..BUI GUNA PHOTOSHOP CS3 JER..