Monday, June 17, 2013

Berheader Baru

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


ntah macam mana tiba2 datang idea nak buat header sendiri..so seperti yang korang nampak,mulai hari ni bui berheader baru..hasil titik peluh memerah idea yang ntah apa2 ntah...tau tak cantik tapi ni jer yang mampu bui hasilkan dengan otak tua bui ni..eh,dah tua ker..hikssss




boleh la kan..kata2 belah kiri tu kata2 hikmah yang paling bui suka dan gambar gadis seksi tu mewakili bui zaman muda2 dulu..haha..sekarang dah tua tak boleh macam tu lagi..ai dah pakai tudung ok..nak letak gambar sendiri, tapi diri ni tak berapa nak cantik so baik guna gambar macam kan atas tu..jangan pulak ada yang sangka bui ni anak dara gitu..padahal anak dah 2..hihihi


p/s:
dah try nak lari dari konsep blog budak2 remaja tapi nampaknya faillllll...
jiwa muda katakan..kih..kih..kih..


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

17 comments:

Maria Firdz said...

Hehe.., betul jiwa remaja.. owh..dh khwin rupanya...simple tapi cntik...

Ayu Nurhaslina said...

Cantik :) Saya suka

hana hadi said...

adakah menara di tengah2 tu. impian kak bui ? :)

kasihredha said...

Cantik bui

Mya said...

kak bui, nice header n blog design huhuu... rajinnya kak bui ni... takpe biar jiwa muda sentiasa :))

afisya afida said...

salam..macam mne nk tukar layout maca akak ?

Kathy Tuah said...

kmk x pandei molah header kacak2..asal rupa kedak header nyalah ya.. hahaha..

Cik Nur™ said...

perghh..cantiklah kak..!

Isabel Diaz said...

Sik pa sis.. Jiwa muda bah.. Tangga tark header kamek.. Kedak miak sekolah rendah jark mpun.. Hahaha..

Azrin Rahim said...

kita kena berpuas hati dgn hasil kerja kita.. terbaikkk

Aju Mohit said...

rajinnya kak bui, cantik header baru ni, nampak muda gitu ;)

Kniedaz said...

CAntikla Bui...buat ngan template sekali ke? saya tak reti buat huhu..ada tutorial tak?

nuyui a.k.a miss YUI said...

tetap comel kak!

Deqla Manjew said...

cantik.. siap tulis situ gmbr sekadar ilusi.. haha.. .

diana said...

la..ingatkan blog adik2 sekolah tadi..ekekek

Puan Bui Junaidi said...

@HANA..SALAH SATU IMPIAN..^_^

@AFISYA AFIDA..KAK BUI GUNA LAYOUT DARI TEMPLATE PICTURE WINDOW..PASTU UBAH SIKIT2 JADILAH MCM SEKARANG

@KNIEDAZ..HEADER NGAN TEMPLATE LAIN2..INSYA ALLAH,KALAU FREE NNT BUI BUAT TUTO EK..^_^

Kesuma Angsana said...

simple & very nice !