Thursday, June 27, 2013

Wajah Siti Nurhaliza Tanpa Mekap

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


fuhhh,tetap cantik walaupun tanpa mekap..


....pssttt....
bukan kita2 jer suka ambil gambar sendiri
artis pun macam tu..hehe


Take Care..♥..

23 comments:

Mira Adzlia said...

comelnya beliau :)

heirizalieyana said...

org dh cantik. . .kalau natural pown cntik,,pakai make-up lagi bertambah cntik

Deqla Manjew said...

pompuan mmg suka snap pic sendiri...dah tabiat kot...lelaki pulak x ramai kot..sbb hubby deqla x suka pong..huhu.. yeke x mekap..? tp nmpk mcm pakai bedak je..

diana said...

cantik...:P

Isabel Diaz said...

Kacak mukanya..

Sally Yatiey said...

Kacak!

QasehnyaRania said...

as-salam.
tetap comel kan.
lgi suka tak pakai make up :)

aizamia3 said...

artis pun manusia biasa jugak.. ;)

psstt: Siti tu lawa kan.. ;)

Teena Tna said...

Siti tetap cantik even tanpa mekap, macam anak dara lagi tuh...

Mya said...

beliau mg naturally cantik :)

Qashmere said...

Bertambah Cantik kulit dia bila hasil 360 camera ni.

Kathy Tuah said...

kmk rasa nya x mekap mcm tok kacak gik..mcm nembiak belasan taun jak rupanya :)

Mieya Atiera said...

Natural beauty.. Mieya tetap minat dengan beliau dari dulu sehinggalah sekarang

CintaKhadijah said...

subhanallah.. cantiknyaaa...

ciK LyndaWawa said...

ct kiut..=]

Cik Nur™ said...

Errr...serius mmg comel gila..!

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye...nmpak muda remaja....

Haryati Faizal said...

cantik yang asli....

Namee Roslan said...

siti ni sgt natural beauty kan. suka tgk dia. pastu humble je :)

Nur Azwa Edora said...

CANTIK betul siti ni , makin berusia , makin terserlah kecomelan wajah beliau , lagi-lagi bila dah berhijab dengan cara betul . masya Allah berganda ganda seri Allah berikan pada wajahnya :)

boni kacak said...

pakai make up atau tak, tetap comel..hehehe

Che Rosliza Che Mat said...

comelnya....cik siti..

michelle De hunny said...

cantik gilak :D