Monday, June 24, 2013

Cincin Dah Sampai..Cantik..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


ingat tak bui pernah buat entry tentang shopping di Dealmates..tak hengat..amboiii,pelupa benar..ni mesti kes banyak makan semut..haha..nah,baca balik entry ini untuk mengembalikan ingatan korang SHOPPING DI DEALMATES


...kat entry tu bui kata bui order cincin kan..



dan cincin tu dah selamat sampai ke tangan bui 2 minggu lepas..see,dah 2 minggu baru terhegeh2 nak buat entry..kan dah kata,bui selalu buat entry ketinggalan 'belon'..belon dalam bahasa sarawak,kalau kat semenanjung bermakna kapal terbang yer..bukan belon yang bulat2 tu..itu beluuun..belon kat sarawak bunyinya begini..baylon..^_^



bui pilih warna white gold..
tantekkk kan secantik jari jemariku..
ok,boleh muntah sekarang
k,bai


kalau terasa nak shopping di Dealmates jugak..boleh KLIK SINI


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

moning sis
cantiknya

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg cntikla kak..

HeNRieTTa JoSe said...

Canteknye bui...mmg rietta tgk hr tu pown...warna putihlebih menarik dari warna mas biasa tu...

Kniedaz said...

cantik!

Masni Syafie said...

cantik...berkilauan di jari manis..hehe

Deqla Manjew said...

cantik la kak... ;)

are_lin@yu said...

cantiknya mahal tak kak

Mimie Najib said...

cantik cincin tu kak bui.. =)

Isabel Diaz said...

Kacak nya..

D_08 said...

Dealmates dengan groupon tu same ke??? ..awok idak tau bende2 camni....

diana said...

cantik la..
belanja cincin satu...
ekekek

ma ❥ said...

cantik cantik :D

Cik Nur™ said...

cunnyaaa..!
simple dan cun sangat..!

[sutera kasih] said...

wahhh kacak ehhh cincin ktk kak bui ! jelessss. maok juak k raya hehe

Mieya Atiera said...

cantik !

Mimi Azirah said...

Cntiknye cincin..jeles i

Nao Mei said...

kacak kali jak eh...mauk juak bla nga eh...hihi

Aju Mohit said...

cantik cincin tu kak bui, kene dgn tanganmu itu ;)

Mya said...

cantiknya! :))

Haryati Faizal said...

memang cantik la bui...

Namee Roslan said...

cantiknya kak bui !! namee punya cincin ada berlian jatuh...nnti nak ganti berlian tu. sobs. :/... kalau buat kerja umah langgar sani sini cincin.

Che Rosliza Che Mat said...

cantiklah...lagi2 kat jari bui..