Monday, January 7, 2013

Tekaan Salah Sama Sekali

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

dalam entry yang lepas dengan konpidennya bui bagitau yang Teman Pengganti nyanyian Black akan menjadi juara Anugerah AJL Ke 27 kan..maluuuuu,sebab tekaan bui tu salah sama sekali..


malam tadi tepat jam 9 malam dah standby depan tv tunggu siaran langsung AJL..berdebar2 dalam hati bui ni taww sebab nak tahu siapa lah yang akan jadi juara..ataupun dengan lebih tepat lagi tepatkah tekaan bui kali ni..kekeke





masa Black perform,mak aiii memang meremang bulu roma bui..suka benar bui dengan suara Black bila dia bawak lagu tu..lagu2 lain tak pulak macam tu..hihihi




konpiden habis bui masa tu yang confem Black akan dapat vokal terbaik,tapi bila Hafiz bawak lagu Ku Akui terus keyakinan bui jatuh merudum sebab suara power Hafiz buatkan bui terkesima seketika (terkesima la sangat kan..hahaha)


dalam hati memang dah sangka memang Hafiz yang akan sekali lagi menjulang piala Vokal Terbaik tapi jauh di sudut hati bui nak Black menang..dan telah termaktub bahawa rezeki Hafiz so dialah yang menang..lagipun suara dia memang tak dapat dipertikaikan kehebatannya..kan..kan


nasib baiklah Black dapat jugak hadiah untuk persembahan terbaik..jadilah daripada tak dapat apa2 kan..hiksss..taklah bui frust menonggeng sangat


apa2pun tahniah kepada Yuna sebab lagu Terukir Di Bintang telah di julang sebagai Juara Lagu Ke 27..cayalah Aizat..mayb misai bawak tuah kot..hihihi



dan berikut senarai penuh keputusan AJL Ke 27


JUARA - TERUKIR DI BINTANG oleh YUNA
NAIB JUARA - IDOLA oleh AZLAN & THE TYPEWRITER
TEMPAT KE 3 - KU AKUI oleh HAFIZ
VOKAL TERBAIK - HAFIZ
PERSEMBAHAN TERBAIK - TEMAN PENGGANTI oleh BLACK & RJ


NOTA BUI :
nasib baik Shila Wa Pu Se Tau tak menang..hehe..eh,eh ada yang minat dia ker?


Take Care..♥..

16 comments:

Mrs Velentine said...

hehehe...jangkaaan MV pun meleset

CikZaniff said...

smgt kak Bui tengok AJL ye..
saya siap tdo lagikk..xthn lak mata..huhu

Elih Japahar said...

Tahniah lah kpd pemenang AJL kali ni, tapi tak puas hati sbb Jimmy Palikat perform serabut sgt...rosak lagu oleh one nation mc

zaty said...

ehem.peminat Shila dtg ni.hehe.. ^^ act suara Shila ok je just yg lain pn tak kurg hebatnya.btw sy pun nak Black menang..tp takda rezeki npknya. :)

Amanda Suria said...

haah...SA ramalkan yang Teman pengganti menang...tp x menang plak..sedey...

hana hadi said...

hana ingat black menang vokal. kalau x black hafiz. hehe antara 2 tu lah

ct kektus said...

tak dapat tengok ajl. malas nak turun tengok kat bawah blog. kihkih


tapi dah tengok persembahan black kat youtube, mmg superb lah suara dia. :)

Budak Kampung said...

bersahaja je kan si aizat nyni terukir di bintang xsgka boleh menang

Aju Mohit said...

tahniah kepada semua pemenang!! mmg persembahan mereka mantap, aizat macho gitu ;)

Mimie said...

akak memg minat betul erk black

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta xsempat tgk black ngn aizat....masa tu on daway....td ptg...rietta tgk kt utube....mmg best larr....aizat simple jew pgg cawan, nyanyi pown biasa jew....black mmg best siap pusing pusing....

Kesuma Angsana said...

semua pun terbaik kan persembahan mantap abis !

Misz Mieza said...

Tahiniah kepada semua pemenang! Misai aizat comey.. Hikhik! ^_^

Misz Mieza said...

Pssst! Klik2 nuff skali.. ;)

Dikbi Kamaruddin said...

sy pun ingt black boleh menang...best la die perform mlm tu...tapi biasa la adat bertanding...aizat pun ok gak

shidaR said...

santai giler..aizat hehee..nasib dia xmnum jer..hahaa :P

tahniah pmng :)