Wednesday, January 16, 2013

Destinasi Memadu Kasih

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


tajuk memang tak boleh blah..hahaha..
tapi memang betullah,
sesiapa yang nak berhoneymoon kat sini 
sangat sesuai untuk memadu kasih yang terjalin


sangat2 romantika de amor dan sangat2 tenang lagi nyaman



Bora-Bora Island
indah ciptaan Allah kan..
SUBHANALLAH



bolehlah berjimba2 macam ni jugak..hihihi..


NOTA BUI :
lagu baru blog - SARANGHAMNIDA..layannn..^_^


Take Care..♥..

17 comments:

dya said...

akk cntik lh..kt mne nih?
dya teringin nak gi gold goast sepang lah..lebih kurang cm nih lah view dia kn..

dya said...

akk cntik lh..kt mne nih?
dya teringin nak gi gold goast sepang lah..lebih kurang cm nih lah view dia kn..

Kniedaz said...

uiii..best nih

are_lin@yu said...

wahh menarik!

CikZaniff said...

agak kn kak bui dk sna kena pakai baju cmne..hiikkkss..seksi you..:)

Sally Yatiey said...

kacak tmpt tok :D

boni kacak said...

mak aih... jernih betul air. warna biru tu..cantik gila...

lynda said...

bora-bora island one of my holiday wish list jugakk!

Haryati Faizal said...

mang pemandangan yg cantik lah...

Nazayiena Ayiena said...

Cantiknya tpt tuk,sini tuk Bui?

QasehnyaRania said...

cantiknya..biru je air kan :D
tp bab berjimba tu tak nak la..hihi

bui dah siap udang galah ...
jom tengk

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/udang-galah-bersos-plum.html

LadyBird said...

tenangnye gmbr yg pertama tu.. bila nth leh sampai sane.. huhuhu

Dikbi Kamaruddin said...

subhanallah...cantiknya... kalau la dapat honeymoon kat sini mmg best kan

Misz Mieza said...

Subhanallah, indahnya ciptaan yang Maha Kuasa.. Tapi nak berjimba2 macam gambar kat bawah tu kat bilik bolehlah kot.. Kang orang kata buang tabiat nak mam*** pulak pakai macam tu menari2 tepi pantai.. Ngeheheheeh~~ =)

Kesuma Angsana said...

bestnyer, nak berangan sekejap ni

Mimie said...

rasa nak terjun je dlm air laut yg biru giler tuh.....lepas tuh nak buat kuak terlentang, kuak terbalik...hahaha

Shida Radzuan said...

wahhh bestnyerr ^_^