Wednesday, January 9, 2013

Tambang Percuma AIRASIA

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿




wow..AIRASIA tengah buat tawaran hebat sekarang dan tawaran itu dibuat hanya untuk hari ini sahaja..OMG,rugilah sapa yang tak nak rebut peluang ini..hehe


so,cepat2 tempah..murah sangat tu..macam naik bas jer tambangnya..bui pun nak tempahlah..nak g Sabah..yuhuuuu..^__^

PROMOSI TEMPAT DUDUK PERCUMA AIR ASIA

sila klik yang bui bagi untuk maklumat lebih lanjut okeh bebeh..


Take Care..♥..

16 comments:

Mrs Velentine said...

tempah jangan x tempah

Aju Mohit said...

wahh cepat book!!!

Anum said...

jom2

Cik Rongoks Ika said...

ermm.nak p mane ek. hehe

cucu umie said...

mmg dah melepas pon sis.. hehe
kejap jer dah full booking tdi mlm..

diana said...

tak kena masa..kalau bagi masa cuti sekolah hari tu best la jugak..kan??

izzah said...

dah try booking tp xdpt pun..penat tggu...

Haryati Faizal said...

beshnye... bley jln2 ngan tambang yg murah

Mimie said...

xtau nak pegi mana kalo mohon pun...huhuhu

Fifi Nadhrah said...

rase macam da hbs da promo die.. semue da mahal.. :(

Amanda Suria said...

mmg murah ..tp cuba masuk website dia susuah la..jammed

Dikbi Kamaruddin said...

mmmm... melepas..

Cinta Misteri said...

Soldout sudassssss

Fieda Rafli said...

mesti habis daaaaaaaa...

Fieda Rafli said...

comel blog bui..lama dh tk jenguk sini..

shidaR said...

alar shida xde nk kemana la..xpela lom rezki nk jaln2 lg huhuuu..