Monday, January 14, 2013

Siapa Peminat BATMAN?

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


SELAMAT HARI ISNIN SEMUA..^__^
no monday blues ok bebeh!!


siapa peminat tegar kartun Batman..?apa kata yang minat tu menginap kat hotel ni then tempah bilik yang bertemakan kartun Batman ni..confem akan terasa diri ala2 Batman jugak nanti..hahaha



Eden Hotel,Batman Suite..
kat mana..?kat TAIWAN..


kalau nak taww,hubby bui peminat Batman,agak2 nak tak kalau bui ajak dia g kat sini..confem dia nak kan,tapi bui ajak jer dia bayar..hahaha..



Take Care..♥..

18 comments:

Fieda Rafli said...

wah..hebat la..

CikZaniff said...

mcm seriau je akak..hii..compem xleh tdo mlm..:)

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

iima ❥ said...

cantiknye. lepas tdo bilik ni cnfirm teru minat batman gk nty hehe

Mira Adzlia said...

cumil jer..hihi

HeNRieTTa JoSe said...

nk jugak....igt kt mesia....kat taiwan...jauh lew plak...blom masuk senarai tour utk thn nie...

Abil Fikri Ahmad said...

Ada tak hotel ala ala Star Wars..?

Haryati Faizal said...

wah hebatnya...mang special lah hotel ni...

boni kacak said...

wah...menarik ni.. kalau pergi honeymoon terasa lain daripada yang lain..hehehe

faridah nazurah said...

sy minat batman.. tp xde la smpai nak buat bilik jd cenghini haha

Mimie said...

erkk...sane sini batman

Amanda Suria said...

bf SA pun minat sgt ngan Batman ni...

Dikbi Kamaruddin said...

agaknya berapa la harga satu malam yek??...

Aju Mohit said...

amboi mcm2 ye daya tarikan pengunjung, nice ;)

Che Rosliza Che Mat said...

seram pulok tgk...kalau cr mau tak lena hihihi

Kesuma Angsana said...

he he.. done clik2

shidaR said...

fuhh batman la plak kan hehee..^_^

QasehnyaRania said...

wah..cayalah ..
tak minat la ;D