Tuesday, January 22, 2013

Who,What,When,Where,Why

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿




kalau perasaan tengah down macam sekarang ni,bui memang suka membaca kata2 motivasi macam kat atas..^_^..kata2 macam tu umpama pemberi semangat untuk bui terus tabah dalam mengharungi hidup dalam dunia ni


dalam dok sibuk2 tengah ada problem..sempat jugak fikir nak pergi melancong..bui nak pergi kat CAMERON HIGHLANDS rasanya..kot2 semua masalah boleh hilang bila tengok buah strawberi..hahaha



tengah kata ada problem tapi sempat lagi bui buat lawak bodo..
boooooooo..grrrrr


oh,ya..sapa2 pernah pergi CH boleh tak korang rekomen kat bui hotel mana yang best kat situ..KAT SINI ok tak..?maceh..


Take Care..♥..

17 comments:

Anum said...

penguat semangat kan

iima ❥ said...

spe yang buat bui down ni? meh citer kat iima :)



ala kita pun tak pnh gi CH... bru nak suh bui rekmennnn ..

Rozita said...

err..bui itu bukan kat CH kan? kat bukit tinggi tu...

kalau kat CH..ramai yang recommend strawberry park.. tp harga dia boleh tahan.. kami pernah menginap di Hotel Rosa Passadena sbb tgk kat jakim yg ni hotel halal...harga murah jugak cuma bilik agak kecik..permandangan pun ok..

:: Mrs.Eady :: said...

:)

Ema Blog said...

ema pun nak pergi Cameran Highlands bulan dua nanti..tempat tak ditentukan lagi..tunggu dari bos..kerja sambil makan angin..hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

CH mmg best Bui...rietta pown suka sana....sjuk...pastu banyak bunga...damai jiwa...

Kniedaz said...

lama dah tak ke CH...

aTieYusof Family said...

Suka juga kata2 di atas..:)

diana said...

tengah ada problem ke??ce citer meh!!

Mieya Atiera said...

Same with me. Kekadang, sepatah kata-kata pon dah cukup untuk menceriakan hari kita.

Mrs Velentine said...

nda pernah ku pegi kak

Haryati Faizal said...

semoga bui kuat semangat ye!
jan runsing2.. tau

Kesuma Angsana said...

gd quote bui!

Amanda Suria said...

thats rite dear..

Mimi Azirah said...

sebagai penguat semangat nih

Shida Radzuan said...

dear kak bui..up up up up..heheee

Che Rosliza Che Mat said...

Sejak kawin tak pernah pergi..