Tuesday, May 31, 2011

Gambar Baby Buat Make Over

tu dia..bukan nyer para gadis dan wanita jer yang nak buat make over..
baby pun tak nak kalah..hehe..
lihat jer lah gambar2 kat bawah ni..comel2 tu..
gerammmm...

 
 
 
ahaaa..geram tengok kan..kalau kat depan mata ni
aku gomol sepuas2 hati,pastu aku gigit2 pipi sorang2..

p/s:tengok muka2 comel begini
terfikir jugak kenapa ada yang sanggup buang baby
huhu..:(

5 comments:

D_08 said...

naseb baek le touch up pakei photoshop je....kalo baby2 ni kene mekap..kompem makan berjam le nak siapkan deme.....

Freaky said...

hua hua make up guna komputer. ingatkan real make up da..

Ayat biasa Perempuan guna

Bui Idzra Ryn said...

haha..tu la pasal,kita pon mula2 ingat make up betol2..kalau mekap betol ni rsnya naik meroyan baby2 tu..hihihi

SyazWaniAmira said...

comelnye,,, pndai dorunk edit hehe ;p

Bui Idzra Ryn said...

bukan pandai..dh terlebih pandai tu..hehehe..