Thursday, May 26, 2011

Datuk Siti Nurhaliza Beli Penthouse Mewah

fuhh..kalau dah kaya tu,nak beli apa jer semua dapatkan..huhu.
terbaru,Datuk Siti (pojaan hatiku..hehe)
telahpun membeli penthouse mewah yang betul2 berhadapan 
dengan KLCC

dengar cerita harga penthouse mewah tu bernilai lebih Rm20 juta beb..
fuyoooo..melopong jap..
yang kita ni nak beli rumah rega 
Rm200 ribu pun tak berapa nak mampu..huhu

pastukan keluasan penthouse tu pulak 7,000 kaki persegi
fuyooo..melopong lagi..leh buat padang bola sepak tu..hehe

kagum gila dengan Datuk Siti ni..
kaya tu,artis lain ader..hehe
dahlah kaya raya,cantik lagi..
cuma yg kurang nya Datuk Siti ni
dia tak der anak lagi..
jadik mehlah kita ramai2 doakan Datuk Siti 
supaya cepat2 menimang cahaya mata k..

agak2,mcm ni tak rupa penthouse Datuk Siti tu..?
 
 
bayangkanlah nikmatnya hidup sebagai Datuk Siti ni kan..wallahualam..

kata-kata pujangga :
APABILA ANDA KAYA,
FIKIRKANLAH SAAT2 ANDA
MISKIN DULU..

14 comments:

lala shaheila said...

Siti pandai simpan duit, bukak bisnes.. artis len selalu takda duit jer :)

Bui Idzra Ryn said...

ye..betol tu..dhlah bisnes majukan..

harrazdani said...

tak semestinya kekayaan itu menghadirkan ketengan hati, mungkin orang yang tidur di rumah buruk lebih lena tidurnya....setuju dengan kat2 pujangga tuan blog...bila kita dah kaya ingatlah di masa kita miskin...ttp berapa ramai org seperti itu sekarang...;-)

qellissa said...

pehhh kaya gilos..best dpt duduk kat penthouse mewah ni kan..

Bui Idzra Ryn said...

harraz > rs nya Ct tak tergolong dlm org2 yg mcm tu sbb dia sll mderma pada yg memerlukan..

gellissa > mmg kaya sgt2 sampai dpt beli penthouse..jeles akak..hehe

Wanie said...

banyaknye umah dato siti ni..
rasenye setiap negeri msti ade..huhu

Bui Idzra Ryn said...

wanie..duit dh terlebih byk,x tau nk letak mana,beli rumah jer lah..hehe..nnt kita mintak kat Datuk Siti sebuah rumah nak tak..hehe

afifi said...

wah nak gak.. Dato' Siti xnak derma ke??? huhuhu

Bui Idzra Ryn said...

afifi..meh kita mtk mana tau dpt..saper ada contact number Datuk Siti..?hehehe..

Idah said...

ya kita doakan sama2 spy hajat siti yg satu itu termakbul..aminnn.

Idah said...

ya kita doakan sama2 spy hajat siti yg satu itu termakbul..aminnn.

profmie said...

wah...memg byk duit dato'ct..besela dia kn pndi bt bisnes..pastu popular lg..artis len xmcm dia..doaknlah dia dpt anak pula..

fatin09 said...

moga2 semua rezekinya mndapat keberkatan..amin

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rzeki dato siti di situ.
sama2 kita doakan utk beliau ye ;D

ingat zaman dato ct susah payah ulang alik dari lipis ke key el dgn arwah ayah beliau naik bas..sedih je..
skrg dah berjaya hasil kerj akeras. pandai bawa diri :D