Wednesday, May 11, 2011

Gambar-Gambar Semasa 'Melencong' Di Miri,Sarawak


salam semua..aritu,aku ada cakap aku g Miri kan..sebab aku datang rajin hari ni,so..aku uploadlah gambar2 masa aku kat sana..


untuk pengetahuan korang,kami pergi ber-5..aku,hubby,anak2 aku dan adik aku..korang layan jerlah gambar2 'syiook sendiri' kami kat bawah ni..jangan sampai muntah,dahlah..wakaka..


posing dalam 'belon'..wakaka..


sampai di Miri,pose dulu..(",)


bilik hotel tempat kami menginap Hotel Imperial,Miri..kalau korang lawat Miri,stay kat hotel ni sebab atas hotel,bawah shopping kompleks..nak shopping senang..lagipun hotel ni di tengah2 bandar Miri



posing lagi dalam bilik..nama pun 'syiook sendiri' kan
mestilah banyak gmbr diri sendiri..

aksi anak2 aku..layan..

pose masa nak pergi breakfast dan semasa breakfast..

lepas breakfast,kami pergi sekolah lama hubby aku
SM Sains Miri..dah 19 tahun dia tinggalkan sekolah ni..
banyak kenangan dia kat sini..

lepas pergi sekolah,kami pergi pulak kat Esplanade,Miri
best pantai ni..bersih..dapat tengok sunset lagi..

ni gambar yang adik aku ambil..cantikkan..wakaka..

ala2 kandid..

b4 balik,kami main2 air dulu..
berendam sampai menggigil,baru balik bilik..
kemas2,then pergi airport..balik Kuching.......


nih,gambar aku bersama2 kawan sekursus..utk pengetahuan korang,aku ke Miri atas urusan kerja..tapi aku angkut sekali anak2,adik dan suami bawak g jenjalan..



tu jerlah gambar2 yg aku nak korang tengok,banyak lagi gambar sebenarnya,tapi oleh kerana aku takut korang muak sampai muntah tengok,aku upload sikit ni je lah..bukan apa,sebagai bukti aku ke Miri..nanti korang cakap aku tipu pulak..wakaka..


2 comments:

Anonymous said...

Salam kenal BUI..
Plan nak g Kuching, BUI tolong rekomenkan saper yg bole bwak kitaorg jenjalan... Kalu ada contact la. tqvm dear

Puan Bui Junaidi said...

BOLEH CONTACT KAWAN SAYA NI
http://zamtransportation.blogspot.com/
ZAMRI NAMANYA..