Friday, May 27, 2011

Wanita Paling Cantik Di Dunia 2011

tengok gambar pun dah tahu siapa empunya diri kan..Jennifer Lopez telah dinobatkan oleh majalah People sebagai Wanita Paling Cantik Di Dunia 2011,baru-baru ini..Hebatkan,dahlah mak orang tu tapi wajah dan bentuk badannya tetap menggiurkan..Menurut sumber J-Lo menyertai triathlon demi untuk mendapatkan bentuk badan asal..ye lah,nama dh artis kan,kenalah usaha lebih sikit demi kecantikan..kalau tidak peminat lari..korang tengok jer lah gambar2 J-Lo kat bawah ni..marbeles kan..?

gambar semasa mengandung..kat sebelah tu ofcoz suami dia yang tercinta Marc Anthony..dia ni pregnant kembar tau..dah lahir pun baby2 tiut tu,sorang boboy,sorang gegirl..

aset J-Lo yang paling berharga..dengar cerita dia ada buat insurans untuk punggung yang marbeles ni..wakaka..

"percaya atau tidak,saya masih tidak percaya apabila saya diberikan gelaran itu yang saya anggap sebagai sesuatu yang sukar dipercayai..J-Lo"

Sumber : Utusan Malaysia

4 comments:

harrazdani said...

time mula2 dulu blakon tak cantik sgt pun...ni mesti botox kan kan kann

WONG JAWA said...

We give you "MAJAPAHIT AWARD I" for being friendship, you can take it from http://majapahit1478.blogspot.com/2011/05/majapahit-award.html
Thanks. GBU.

Bui Idzra Ryn said...

harraz > biasalah artis barat,kalau tak suntik botox,tak sah..jgn artis malaysia dh lah..hehe

wong > wow,aku dpt award,nnt aku dtg ambik ea..hehe

Bui Idzra Ryn said...

wong > punyerlah seronok sampai lupa ucap terima kasih..hehe..thanks ye..