Thursday, May 19, 2011

Blog Aku Simple Dan Kemas


tgh syok2 buat blogwalking,aku terjumpalah satu blog ni..


dia buat kontes (contest)
"BLOG AKU SIMPLE DAN KEMAS"
jadi oleh kerana aku perasan..(hehehe) blog aku ni simple dan kemas,jadik aku try lah masuk ..suka2 jer,mana tau boleh menang..wakaka..ada hati..ngeh2..
aku berminat nak masuk sebab nak tambahkan lagi kawan2 dlm dunia blogging ni..
nak cari teman serata Malaysia..lagipun byk pekdah join blog ni..mcm2 info kita boleh dpt..

p/s:minta2 PS tak reject aku..hehehe..
aku dh follow blog PS,follow lah balik 
blog aku yg tak seberapanya ini yer..
(dengan nada mintak kesian..wakaka)


5 comments:

waN Mohd Salim said...

backround ganti ngan kaler terang sikit makcik .. hehee baru selesa ps bace .. done follow

Momok Nadim said...

hope menang..:) menang nanti leh belanje mok makan mekdi ngan kepsi..haha.:D

Gadis Malaya Gigit Jari

Bui Idzra Ryn said...

wan(ps)..baek pakcik,nnt makcik ubah yer..hehehe..makcik yer..aku muda lagi la oitt..(",)

momok..mekasih atas doa ko..mekdi ngan kepsi je yer,no hal lah..wakaka..

PRABHU WILWATIKTA said...

Aku datang, follow dan koment..., ditunggu reaksi baliknya. Rahayu, rahayu, rahayu, sagung dumadi.

http://majapahitinfo.blogspot.com

Bui Idzra Ryn said...

THANKS PRABHU..