Tuesday, May 31, 2011

Fasha Sanda Meroyan Dengan Pelakon Baru

salam semua..dah bekfes..?kalau belom,jomlah aku belanja.
hehe..gurau jerlah,sekali lagi aku mana mampu..haha..
orite..orite..terus cerita pasal si cantik Fasha Sandha k..
sebut pasal dia ni,mesti banyak yg x suka dia kan..
kontroversi ngan Fasha dah macam isi dan kuku..
(apa punyer perbandingan pulak ni..hehe)..
tapi,aku suker si Fasha ni..cantik dan seksi lagi.
lagipun dia x kacau hidup aku,buat apa nak benci dia,tol tak..?

oklah,baru2 ni Fasha melepaskan rasa bengang 
kat facebook pasal seorang pelakon baru 
yg telah di'kapel'kan utk mjadi hero dlm lakonan tbarunya..
sebabnya hero tersebut dtg terlalu lambat ke set penggambaran..
bygkan sepatutnya hero tersebut dtg ke set jam 8 pagi,
tapi dia boleh pulak dtg pukul 12 tgh hari..?
fuyooo..ni mesti kes tak sedar dari tidor kot..huhu..
Fasha yang dtg seawal 7.45 pagi makinlah bengang 
bila hero tersebut muncul dengan muka selamba 
dan langsung tidak meminta maaf kat team produksi.
berlagaknya dia kan...agak2 siapalah pelakon lelaki baru
yang merasakan dirinya tu "diva" sangat tu yer..?

ni dier antara kata2 meroyan Fasha di facebook..

  
  
kena kes mcm ni sapa lah tak bengangkan..
kalau aku pun,hal2 menunggu ni aku paling fed-up
kan PENANTIAN ITU SATU PENYIKSAAN..huhu

7 comments:

qellissa said...

ini betul punya marah ni...hihihi...biasalah FS marah2 cenggitu...da sinonim hihihi

Bui Idzra Ryn said...

ye ker dear..haha,tapi pelakon baru tu satu jugak..dtg lmbt then tak minta maaf lagi,mana tak FS bengang..kalau pelakon lain pun rsnya bengang jugak kot..

cik paja hanim said...

xberdisplin langsung pelakon br tu..walaupun fasha ni penuh kontroversi..at least dia xsia2 kn peluang keje yg dia dpt..pandai jage periuk nasi kn..

Bui Idzra Ryn said...

betul tu cik paja..wpun kisah personal fasha ni agak kalut sket,tapi dr segi kerja mmg dia profesional..

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

salwaismail said...

kita bakor je pelakon baru tu.
:DD

Bui Idzra Ryn said...

salwa..haha..ce citer,,ce citer kat mana nak bakor tu..:-)