Thursday, February 14, 2013

Sweetnya Datuk Siti Dan Datuk Khalid

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


dahku ni memang peminat Datuk Siti,jadi terpaksa la korang layan jer..hehe
kali ni jom kita layan gambar Datuk Siti bersama suami tercinta Datuk Khalid
sila jangan cemburu taw...hikssss



amboiii..berseri2 wajah..bahagia tengok Tok Ti bahagia..^_^


Take Care..♥..

28 comments:

Kniedaz said...

tak minat Ct tapi moga berbahagia ^_^

Vee Lea said...

So sweet <3 <3

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, muja dah terjelez,, grrr

SURIA AMANDA said...

mmg diorang romantic sgt2....suka tgok...

Mrs Velentine said...

pic ke-empat tue nampak mcm kopi susu..hehe

Mrs Velentine said...

kak kinabalu pine resort tue mmg ok..sama taraf sama hotel perkasa...kak pg sini nnt sewa keta @ sewa pemndu sekali

Mia Kassim said...

Memang sweet....

Che Rosliza Che Mat said...

sweetnya...jeles tengok..

Aju Mohit said...

alahai bahagianya siti and suaminya, suka tengok pic kat atas tu, kita tgk pun senyum je ;)

NoEn said...

SWEET JE TENGOK

Deqla manjew said...

deqla x minat.. hihi..tp bgs la kalo depa bahagia.. :)

Ratu Hatiku said...

Semoga kekal bahagia ke akhir hayat...

Bui Junaidi said...

@Mrs Velentine MAYB SEWA KERETA JER SBB KALAU DGN DRIVER SEKALI MAHAL SGT..HUHU

Azhafizah Md Nor said...

Cantiknya Dato' Siti kan.berseri seri muka dan sweet je tengok bila dah full hijab ni.

Nieyxzha Hassan said...

Alhamdulillah..diaorg still bahagia kan walau apa org kata...harap jodoh mereka sampai ke syurga..dan cepat2 timang anak..amin

Rosmiza Ali said...

Manjanya tok ti ngan tok lid.. Heheh..

Cik Nur said...

manisnyaaaa..!

Dik bee said...

sweet couple.... semoga mereka bahagia hingga ke jannah

deno said...

alhamdulillah.. td baca newspaper datuk ct ckp dia nak berehat sekejp utk jaga suami...

IntaNBerliaN said...

cantiklah ct ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel tgk mereka..

Mrs Velentine said...

ehm bah kalau mau sewa nnt gtau..MV cuba crkan...mau auto kah menual

Haryati Faizal said...

semoga sentiasa berbahagia...

Bui Junaidi said...

@Mrs Velentine NAK AUTO,SENANG DRIVE..HEHE

izzah said...

Memang sweet sgt2....suka tgk dato' Ct pakai tudung n telekung tu...romantic gitu diorg yek:-)

Kesuma Angsana said...

doakn sajelah ye

Fieda Rafli said...

bahagianya mereka..

Shida Radzuan said...

wahhh..comel mereka dua.. ^_^