Sunday, February 10, 2013

Suami Boroi

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



hubby bui kurus,berat pulak lebih ringan dari bui tapi tang perut memang ada ciri2 boroi..so,beruntunglah bui kan..haha..somi korang pulak macam mana?kalau x boroi,baik suruh boroi mulai dari sekarang...gurau jer k..


Take Care..♥..

31 comments:

afisya afida said...

my dad lebih kurang macam tu tapi bukan besar macam gambar tu..hihi..kadang-kadang selalu nak makan fiber sebab nak kuruskan sikit perut tu.hehe

ieda immi said...

ekeke
suami akak pun kurus .. dia jarang nak tgk boroi nie ..
sbb faktor kerja koot , org kerja berat dan kurus nie payah nak tgk boroi dia koot ;)

Aju Mohit said...

nampak dah ciri2 borou tu pd hubby aju hehehehe

Kniedaz said...

Mr hubby saya pun boroi juga tapi dia kata..ni bukan boroi...ni tough...haahaha

Mia Kassim said...

Hubby saya pun dah boroi.....hahaha

Mimi Azirah said...

suami sy kecik n tgi..perut boroi sket je

Budak Kampung said...

ala BK xd suami ag heheh

Cik Nur said...

oo..gitu..hihihi...

Nur xde suami lagi..hihhi

Isabel Diaz said...

Alhamdullilah, gerek kamek boroi. Even kamek pun boroi jwak.. Hahah

Asma Azuani said...

erm erm.......laki saya pon boroi gak kak. muahahahah

xila dot said...

sy kena cri laki kuwus dulu, pas kawen sy kasi dia boroi hahak

Nieyxzha Hassan said...

en hubby setakat ni maintain...jeles tengok dia...seriously...en hubby nak kata tak makan..pergh makan lagi banyak tapi badan maintain...nieza ada la naik sikit..tehehehe

Rosmiza Ali said...

Somi kite pun dah mula menunjukkan tanda2 nak boroi.. Maka dengan itu sebelum terlambat hari2 kite brainwash dia suh wat sit up setiap pagi.. Hehehhe..

Anonymous said...

isteri masak sedap..dpt suami boroi

Haryati Faizal said...

smlah bui...hubby yati pun camtu sblm kawen slim...2,3 thn kawen perut terus naik....

Namee Roslan said...

hehe. boroi takpe. comel. sexy apa. peluk pun empuk. hehe :D

Azhafizah Md Nor said...

ehem..belum bersuami lagi..heee

MaMa Rey said...

sy pun beruntung juga hehe..
suami ada perut yg seksi...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

blom kwn lg..kih2..

HeNRieTTa JoSe said...

ekekeke....boroi itu seksi kan...hehehe....

sha my heart said...

Boroi itu melambangkan sudah berpunya. Hehe

Kesuma Angsana said...

he he he yo lah tu !

izzah said...

Suami sy boroi jgk...btl tu k bui...boroi itu seksi...hehehe...

Mrs Velentine said...

hubby MV kecik jertp ada boroi juga bah..hehe

Amanda Suria said...

BOROI???oh tidakkkk....kensel buat laki...hahahahahahaha

Che Rosliza Che Mat said...

nasib baik hubby kita boroi hihihi

Zurina Hj.Zainal said...

nasib baik hubby saya boroi...saya masak sedap2 suruh dia mkn...tapi kesihatan pun kena jaga jugak kan....;)

IntaNBerliaN said...

tapi ada gak yg blm kawen dah boroi :-)

Noraziha said...

si dia sedang berusaha nak kurangkan kebuncitan keboroian itu.haha. buka je si dia..diri ini pun sama.wahaha

Fieda Rafli said...

suami saya dari dulu sampai la ni perut maintain...aduhai..bestnyer kalau kita pun maintain gak kan..

Shida Radzuan said...

si dia haha xtau la blm kawen ^_^