Monday, February 25, 2013

Ligatnya Anak Dara Ini Menari

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



anak dara siapa?
anak dara bui la,si Athirah..
ni projek dia dengan mak ngahnya (Sheila)


tau2 adik bui dah upload video ni kat You Tube
kalau nak tahu anak dara bui ni memang minat menari
korang tengok keligatan dia..




jangan la sampai besar ligat macam ni..hahaha
6 Mac ni genap la umur Athirah 6 tahun..^_^


nanti bui story2 pasal road tour ABPBH kat The Spring semalam
adakah bui dapat bertentang mata dengan Aaron Aziz atau tidak?tunggu...:)


Take Care..♥

32 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hehehe
amboi2

CikZaniff said...

alaaa..comelnya..leh masok You think you can dance nih..hihi

Kniedaz said...

xdapat view video..kena tunggu balik umah baru leh tengok huhu

afisya afida said...

salam . comel anak kak bui..semoga menjadi anak yang baik

Kesuma Angsana said...

ambpoi kemain lagi dier ye

NM03 said...

ala.... opis kawe block la utube!!!

lelamaisara said...

amboi2 comei anak bui..:)ligat gitu..:)

Haryati Faizal said...

kiutnye....

Amanda Suria said...

amboi2...leh join Tok Nil kat Astro ni..

are_lin@yu said...

comelnya anak dara ni..

HeNRieTTa JoSe said...

wah...pndainye....rietta mmg xtaw menari....jangan diajak....hehehe....

Deqla Manjew said...

amboii kemain lagi dia menjeling..haha

Mia Kassim said...

Ok akan ditunggu story psl AA tu...hehe

Ema Blog said...

amboi pandainya dia menari...

Aju Mohit said...

amboi athirah pandai ya berdansa, alah ni adik bui ke bui yg ajar ni hehehehe

Aishah Jahirah said...

ligatnya dia....comel anak dara kak bui...

Aishah Jahirah said...

ligatnya dia....comel anak dara kak bui...

Dik bee said...

wah... ada bakat menari ye

eiela said...

haha ligatnya dia menari. senyum je tengok.

Cik Nur said...

amboii..mmg ligat dia menari.. :)

Cinta Misteri said...

wahhhhh....next year leh masuk superstar

Nur farahiza said...

comelnye dte kak bui , kak bui nak tanya macam mane kak bui boleh letak instagram kat tepi side bar too ye ? sbb fara pergi ke website kak bui and cari nama fara rak jumpe la ,

Dunia Wilma said...

Comelnya Athirah nie...
Memang pandai menari la anak dara Kak Bui nie :-)

MaMa Rey said...

lincah betul Athirah menari..
siap pusing lagi..pandai dia menari..:)

diana said...

SEBAYA LA DENGAN MAISARA YE..
MAISARA TAK SUKA MENARI..DIA SUKA MENYANYI..EHEH

Mieya Atiera said...

tetiba teringat kat adik Mieya. Kecik2 dulu pon ligat macam nie jugak. hikhik

QasehnyaRania said...

Alolo..lincahnya dia kak..

6 tahun 6 mac..cantik ;)

AmyZana said...

Amboi boleh jadi back up dancer nih xD

hana hadi said...

muka dia dah macam penari profesional dah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

AMBOI KEMAIN DIA..

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi pandainya athirah...menari..

Iha Zaliza said...

Amboih tiutnye dia.. tomey macam mak dia jugak, hihi.. kira harini dah 6 tahun 1 hari la ye? Selamat Hari Lahir sayang.. :)