Friday, February 8, 2013

Gambar Yang Mencuit Hati

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


semalam tengah google cari gambar untuk entry INI, dahku terjumpa satu gambar yang sangat mencuit hati kecil bui..korang tengoklah,confem tercuit jugak hati korang..hihihi


V
V
V
V
V
V


anak sapa lah debab sangat macam ni kan..
geram,macam nak gigit2 jer pipi dia..hikssss


pssttt : mood nak bercuti dah ni


Take Care..♥..

26 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ya allah demoknya

Ibu Amirul said...

tembamnya pipi... sampai hidung ngan mulut jadi kecik...

Ibu Amirul said...

tembamnya pipi... sampai hidung ngan mulut jadi kecik...

faridah nazurah said...

Melayutnya pipi dia

Mohd Selim Zainal said...

Anak siapa lah kan....bertuah badan sihat cergas x per....

mselim3

pls: Kalu bui senang dan x keberatan sudi lah join segmen saya...x paksa invite aje...k

Mrs Velentine said...

comel bah...

Nieyxzha Hassan said...

Selamat bercuti kak bui ^^

maszmadi said...

hurm, ni dah kira obes dah ni kak bui...

Kesuma Angsana said...

rasa nak cubit2 bui

Deqla manjew said...

hahahaha... debabnyeee.. geramm..nih kalo dah cubit xmo lps nih!!

MaMa Rey said...

comel betul..rasa nak cubit2 pipi tembam tu hehehe

diana said...

sampai pipi terlondeh..heheh

Sally Yatiey said...

cute nya eh! ;D hehe

Amanda Suria said...

comel..tp mcm obey jer kan...

Cik Nur said...

tomeinya...kiut je mulut dia..hihih

Aju Mohit said...

alahai tembam sangat bui, mcm nak cubit2 pipinya ;)

Bui Junaidi said...

@Mohd Selim Zainal TQ SUDI INVITE..INSHA ALLAH,JIKA BERKESEMPATAN BUI JOIN K

Mia Kassim said...

Olololo demuknya pipi...tapi sian pulak susah nak diet nanti

cci said...

ish.ish.. bambam nya dia.. cam nak gigit2 pipi dia..

Mimi Azirah said...

tembamnye pipi rase nk cubit je

Azhafizah Md Nor said...

rasa nak squeeze je pipi die yg fluffy tu kan..

ღnFashyaღ said...

kak bui. KK senang je jalan dia. InsyaAllah tak sesat. Cuma kalau nak ke Kundasang tu kena tanya2 orang jugakla. Kalau setakat dalam area KK je takde hal. Drive jela kak, insyaAllah tak sesat.

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai comel sgt!!

Che Rosliza Che Mat said...

debabnya muka....geram nak cubit hihihi

Mieya Atiera said...

Alamak, tembamnya pipi dia. Geramnya tengok alahai..!

Iha Zaliza said...

geram okeh.. main laga2 pipi dengan dak ni mesti best.. :D