Friday, February 15, 2013

Subhanallah...Indahnya..Cantiknya..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


tak berhenti2 dalam hati bui menyebut lafaz SUBHANALLAH tatkala melihat ciptaan Allah swt yang maha indah di dunia ini..korang tengoklah sendiri..terasa nak menangis jer..baru tengok gambar,kalau dapat menyaksikan sendiri depan mata agaknya memang pengsan sekejap..^_^


The Beautiful Harbour of Mykonos, Greece


Navajo Cove, Greece


Interlaken, Switzerland
(negara yang bui paling nak pergi)


Melissani Cave, Greece


Cephalonia Island , Melissani Cave - Greece


oh,serius rasa nak menangis melihat keindahan yang ada kat obersi ni..kenapa lah tempat2 cantik macam tak der kat Malaysia kan..huhu


ada banyak lagi kat SINI..korang tengoklah sendiri,sure korang tersedu-sedan dalam hati


Take Care..♥..

30 comments:

sHi Ma said...

Teruja... Mmg sgt cantik ni...

IntaNBerliaN said...

wah, cantiknya kak bui.... rasa macam nak g sana lak... hihii

Mia Kassim said...

Betul2 indah sungguh ciptaanNya...

Deqla manjew said...

wow... terpegunnn.. sgt cantikkk...

Dik bee said...

indah nya ciptaan tuhan....subhanallah

Namee Roslan said...

tersangat cantik !! teringin nak pergi. sebenarnya banyak tempat2 yang cantik yang unik yang kita tak tahu pun. nasib baik ada documentary yang cover those places. kagum dengan ciptaan Allah kan kak bui !! rasa nak pergi je. hehe. selamat pagi kak bui !! :)

Namee Roslan said...

tersangat cantik !! teringin nak pergi. sebenarnya banyak tempat2 yang cantik yang unik yang kita tak tahu pun. nasib baik ada documentary yang cover those places. kagum dengan ciptaan Allah kan kak bui !! rasa nak pergi je. hehe. selamat pagi kak bui !! :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

subhanallah, sgt cntik..

:: Mrs.Eady :: said...

Ya Allah cantik nyer!!!!!!

Mrs Velentine said...

Subahanallah...cantiknya kak...

Norhidayu Abdullah said...

YaAllah.. indah sungguh ciptaan Ilahi
mmg terkesima
tu yg best kalau berjalan ke tempat org
kita jumpa new things

Haryati Faizal said...

mang cantik sgt2 ciptaan Allah...

NM03 said...

indah ciptaanNya...

izzah said...

Subhanallah...cantik sgt2 kak bui...Kalau ada rezki pjg umur nk gi lawat tmpat cantik ni...terpesona sangat2....

Noraziha said...

mmg cantik sangatttt

Nurmujahidah Ismail said...

malaysia pun banyak tmpat mnarik kak bui,, cuma cantik dia tu berlainan la dengan yang kat atas tu,, canti dengan cara malaysia tersendiri :D

mr_abs said...

aish. best alu jakkk. bila endak masa dapat pegi tempat gia :s

Kesuma Angsana said...

mmg cukup2 indah & menarik !

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh ptg ya kak..

deno said...

YA ALLAH.... MEMANG CATIK SANGAT2... TERPESONA...^^

Fieda Rafli said...

mmg ctk..boleh wat wallpaper ni..

Cik Wieda said...

subhanaAllah !! mmg indah ciptaan Allah Taala :)
*semoga kak Bui dpt pi Switzerland :D

Aju Mohit said...

subhanallah memang cantik bui, aju tingin nak gi kindasang sabah, eii memang tingin nak tgk view gunung kinabalu owh dejavu hehehehe

Fifi Nadhrah said...

cantiknye BUI..

MaMa Rey said...

sungguh indah ciptaannya..
kalaulah dapat ke sana...huhu

Cik Nur said...

SubhanaAllah....
mmg cantik.. :)

Che Rosliza Che Mat said...

Cantiknya Ciptaanmu...Subhanallah...

xila dot said...

ini cantik giler.....subhanaallah nk honeymoon sini!! heheeh

Mieya Atiera said...

Memang cantik sangat kak. Subhanallah !

Shida Radzuan said...

wahhh cantik superb!!