Friday, February 15, 2013

Cantiknya Anzalna Bertudung

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



cantikkan dia bila bertudung..sejuk mata memandang
sumber : Instagram Anzalna
nak tengok gambar2 Anzalna yang lain,korang follow la dia k
anzalnanasir88


oh,ya..dia pakai tudung ni khas untuk drama terbaru Bangkitnya Seorang Perempuan


Take Care..♥..

19 comments:

heirizalieyana said...

comel anzalna

izan mama mia said...

siapa dia nih..pelakon baru ker ??

ejulz said...

Cantik.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Namee Roslan said...

anzalna sangat cantik. dr dulu lagi saya rasa dia cun ! meheh :D

Miss Xyz said...

Ya Allah cantiknya pakai tudung. Saya tak minat sangat tengok dia tak pakai tudung, make-up tebal. Tapi yang ni, wuish 1000 likes (y)


Mia Kassim said...

Mmg manis jika bertudung.... :-)

Cik Nur said...

cantiknyaaa.... :)
lain nampak....

[sutera kasih] said...

kmk salu konfiusnya dgn memey bini norman hakim hehehe



kak bui, pekabo? :P

Isabel Diaz said...

Lain lah mukanya kowh..

Aju Mohit said...

emmm memang comellah bui, kalau kita kat situ pon comel jugak ;), perasan retis tak ;)

Haryati Faizal said...

klu dia pakai tudung terus pun takpe...cantik...

Che Rosliza Che Mat said...

dia memang lawa...pakai tudung lagi lawa...

fieda said...

erm..mmg comey sungguh..

Kesuma Angsana said...

lebih cnatiklah bila bertudung ni ! klau betul2 brtudng kan bagus !

Bui Junaidi said...

@izan mama mia TAK LA BARU SGT..ADA TENGOK DRAMA ADAM & HAWA TAK?HA,DIA LA YG JD DEE..^_^

Bui Junaidi said...

@[sutera kasih] YAHHH,LAMAK X JENGOK KMK..HEHE..KMK KBR BAIT JAK,HRP2 KTK PUN SAMA K

Mrs Velentine said...

cantik sgt

Shida Radzuan said...

wahh..comel tp sekejap je dia pkai tu hehee ^_^

Iha Zaliza said...

mana tau dari shooting boleh dapat hidayah, sama2 kita doakan utk dia.. :)