Wednesday, February 20, 2013

Bakal Bertemu Aaron Aziz di Kuching

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


ewah..ewah..tajuk,propa la sangat kan..hahaha..tapi memang itulah yang akan berlaku hari Ahad ini..bui dah sms AA dan dia telah bersetuju untuk berjumpa dengan dahku di The Spring Mall..kami plan nak g makan2 dulu dan mayb lepas kita makan2 kami akan membeli belah...penat membeli belah,mungkin kami berdua akan tengok wayang pulak..oh,sungguh tak sabar rasa dalam hati ini..tak sangka impian untuk bertentang mata dengan AA akan jadi kenyataan...


hahaha..percaya la sangat dengan mukadimah bui kat atas..itu semua tipuuuu...angan2 jer semua tu..tapi part AA nak datang Kuching tu memang betul ok..ini baru serius..sila baca artikel kat bawah :-


LOKASI PERTAMA JELAJAH ABPBH - 
THE SPRING,24 FEBRUARI 2013
10 PAGI hingga 6 PETANG


Jelajah ABPBH datang lagi dengan pembaharuan! Tahun ini, ABPBH akan melebarkan sayap ke Sabah dan Sarawak, demi memenuhi kehendak peminat!


Lokasi pertama Jelajah kali ini adalah The Spring di Kuching, Sarawak. Datanglah ramai-ramai pada 24 Februari 2013 untuk merasa kehangatan ABPBH. Antara artis yang bakal bertandang ke sana ialah:


Aaron Aziz
Zizan Razak
Fara Fauzana
Black
Jihan
AG Hotfm
Nabila Huda
Along Raja Lawak
Didie Alias
Hazama
Sleeq
Enot

yang dahku warna kan nama tu i minat ok..^_^




bui dah tak sabar ni..moga2 la impian nak bertentang mata dengan Aaron Aziz nanti akan jadi kenyataan..bui siap hebohkan dengan member2 kat opis dan dia orang pun teruja jugak nak pergi Ahad ni..hubby pulak bui dah siap2 bodek awal2..kami akan pergi bersama2 nanti..manalah tau terpengsan bila terpandang AA,boleh la hubby tolong angkatkan...ngeh..ngeh..




Take Care..♥

23 comments:

CikZaniff said...

bestnya..nak p The Spring jgk la..hihi

are_lin@yu said...

wahh ramai tu..blh lah g..hehe

Nurzakiah Hanum said...

yahooooooo

Cik Nur said...

wahhh..seronoknya akak...
nanti jgn lupa upload pic...

shida said...

sindrom AA.. kikiki

Kesuma Angsana said...

wah mesti ramai yg berebut nk jumpa AA

Ibu Amirul said...

kim salam ngan AA ye... hehehehe

QasehnyaRania said...

wow.menarik tu..fafau ;)

maaf bui lama tak singgah bls jejak.bercuti..

Sally Yatiey said...

Best ehhhhhhh ;D hee

Mrs Velentine said...

kim salm AA ar kak...done popular

Eza Boom Boom :) said...

kmk lom balit kuching time ya. adeh.terlepas aaron ajis.

izan mama mia said...

mg terbertentangan matalah nanti..

diana said...

nabila huda..;)

izzah said...

aaron aziz..wow i minat dia..tapi nape tak datang kt tempat den ni ha....

Mia Kassim said...

Sampaikan salam aku kat AA...hehehe

Haryati Faizal said...

beshnye...

ayut said...

peminat tegar Aaron kah??hihihi

Che Rosliza Che Mat said...

Pergi ke Bui...Excitednya hihihi

nik ros said...

wahhh..seronok tu.
dah jumpa sampaikan salam yea

NoEn said...

kim salam kat dia tau kalau akak jumpa dia...ehehe

ejulz said...

yodeh.. penuh la spring klk.. hehe

MaMa Rey said...

BJ peminat Aaron rupanya ..hehe..jangan lupa tangkap pic ya..:)

Dianaa said...

jauhnyaaaa!