Sunday, February 3, 2013

Lets Be My Friend

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


penyeri entry


malas nak bermukadimah panjang2 pulak hari ni..bui terus kepada tujuan utama kenapa entry ini ditulis oleh dahku (amboiii,serius nampak..hihi)..sebenarnya bui nak cari bloglist lagi sebab entah kenapa dan mengapa bui rasa bloglist yang ada sekarang dah macam rojak campur..then ada link blog tu macam dah lama x update,mayb dah bosan berblog agaknya..agaknyalah..


so,bui nak buat 3 bloglist baru yang lebih detail iaitu : -


1. BLOGLIST 1 untuk blogger wanita yang dah kawen
2. BLOGLIST 2 untuk blogger gadis yang belum kawen
3. BLOGLIST 3 untuk blogger lelaki sahaja


kali ni korang TAK PAYAH SUSAH2 BUAT ENTRY cuma apa yang korang perlu buat korang tinggalkan link blog korang dalam ruangan komen entry ini sahaja..senangkan..tapi,JANGAN LUPA NYATAKAN KORANG DALAM BLOGLIST MANA OK..

cth : 

http://iniblogaku.blogspot.com
BLOGLIST 2

jadi blogger2 yang dah ada dalam bloglist sekarang kalau masih berminat nak jadi geng bui jangan lupa tinggalkan link yer..yang takder dalam list dan jika berminat pun sangat2 dahku alu2 kan..lets be my fren..^_^..tak nak?sudah..


sampai 3 Feb jer..sekian terima kasih


ENTRY TERBARU SCROLL BAWAH


Take Care..♥..

37 comments:

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com

bloglist 2

cik ara said...

alaaa . jgn tglkan sy kak bui .. sy ni tak kawen lagi :D

Anum said...

http://anumzakie.blogspot.com
1. BLOGLIST 1 untuk blogger wanita yang dah kawen

shida said...

http://cdabaim.blogspot.com/
blog dah kawen.. kikiki

iima ❥ said...

IMAHOTMAIL.BLOGSPOT.COM
BLOGLIST 2

TQ :)

Abil Fikri Ahmad said...

Bagus tu..ada untuk lelaki saja..

Amanda Suria said...

http://suriaamanda.blogspot.com/
Bloglist 1 la kot walau dah single balik...hehehehehe

Fieda Rafli said...

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

kita dah kawen...hihihihi

Kesuma Angsana said...

blolglist 1 yek.. http://kesumaangsana.blogspot.com

Kniedaz said...

Ada bloglist camni senang nak BW kan Bui? hehehe

diana said...

http://www.dianarashid.com

saya dah kawen tapi nampak macam belum kawen (perasan jap)
heheh

Mieya Atiera said...

http://budakshumort.blogspot.com
BLOGLIST 2

محمد رازيق said...

kita nak jadi. hehe

saniah said...

i pun nak join jugak
http://saniahtalib.blogspot.com

Bloglist 1...

Aju Mohit said...

http://ajumohit.com/feed

bloglist 1 tq buiii

Cik Nur said...

nak join jugakkk..

http://cahayacita2.blogspot.com/

Bloglist 2

:)

Nieyxzha Hassan said...

http://www.nieyxzha.com ..geng no.1 ^^

Misz Mieza said...

http://pape-jer.blogspot.com

BLOGLIST 1

deno said...

bloglist 2:)

www.dayangdeno.blogspot.com

bahasa muara said...

nak join

http://bahasamuara.blogspot.com/
bloglist 3

Mia Kassim said...

Bloglist 1
http://shumie-dz.blogspot.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak masuk gak leh? hihih//

http://nusha1706.blogspot.com
bloglist 2 =)

afisya afida said...

http://iloveyoumommyiloveyoudaddy.blogspot.com/


bloglist 2

:) :D

Haryati Faizal said...

nak join..
http://haryatifaizal.blogspot.com
bloglist 1

Bui Junaidi said...

@cik ara BOLEH BAGI LINK BLOG TAK DEAR?

cci said...

cci bloglist 1 :P

ccicutedollylicious.blogspot.com

Aishah Jahirah said...

kak bui bukan bosan tp mencari masa utk update n BW...hihi.

nak join..

http://arisyahjahirah.blogspot.com/
BLOGLIST 2

Ema Blog said...

http://www.emarieys.com

Bloglist 1..nak bloglist 2 boleh tak?..hehehe

eh3x, tgk date entry ni 3hb...bukan ke hari ini 2hb?

MaMa Rey said...

bloglist 1..
http://mamarey.blogspot.com/

follow terus sini..tq berkunjung Bui ke blog sy..:)

NoEn said...

http://wanznoen.blogspot.com/

semestinya geng no 1 la kak..hehe

Pn. Sheila said...

Bloglist 1 : (dh kawen) http://putributterflypunyablog.blogspot.com/

Che Rosliza Che Mat said...

tak sempat hihihi

Mrs Velentine said...

ala kak nda sempat lah

Bui Junaidi said...

@Che Rosliza Che Mat TAKPER,SBB SUDI TGGLKAN KOMEN KAT SINI,BUI LETAK JUGAK K

Bui Junaidi said...

@Mrs Velentine SAMA KES MCM CIK ROSE..KAK BUI LETAK LINK K..^_^

dayana yana said...

banyakyangada.blogspot.com
dah kawen...
nak join seme leh tak...

Iha Zaliza said...

http://ihazaliza.blogspot.com
nombor 1.. ehh tipu2 je tu, kita no.2.. :D