Wednesday, February 6, 2013

Jom Peluk Memeluk

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

sayang ibu..^_^


sayang cik tam..tapi kenapa muka 'ketat'?haha


jom peluk memeluk..tapi peluk yang tersayang saja taww..


Take Care..♥..

24 comments:

Cik Sweet Pea said...

tomei tomei tomei

NoEn said...

jom peluk....hehe

maria firdz said...

suami isteri wajib biasakan pelukan 7 kali sehari untuk terapi diri... hehe.. :)

Anum said...

so sweet

nuyui a.k.a miss YUI said...

syg mak gak..

Deqla manjew said...

comelnyeeeee... haha.. ciktam muke ketat kena pelok..

Cik Nur said...

alolololo..comeinyaaa!

Ratu Hatiku said...

Alololo....comelnya... (^_^)

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...

Isabel Diaz said...

Nak peluk Incik Boss.. Hahaha..

Mrs Velentine said...

sweetnya..nak peluk anak2 & hubby

Abil Fikri Ahmad said...

Baru jea peluk memeluk Gee ni..

Amanda Suria said...

somellllll....tp akak alah ngan kuceng...

Mia Kassim said...

Olololo comelnya tapi tak suka dekat dgn kucing sbb tak tahan bulu dia...

Kesuma Angsana said...

mmg comey cumanyer KA penakut kuicng sikit hehehe

Nieyxzha Hassan said...

Hehehe..comel jer kucing tu..nak peluk jugak..hehehe

~ kak bui suka pakai capslock eh?kalau time nieza kerja dulu..kalau pakai capslock dalam email or dalam chatting antara staff..maksudnye macam kite marah.. :)

boni kacak said...

setuju tu.. peluk yang halal sahaja tau :)

Aju Mohit said...

comelnya, sweet sangat, eiii geram tgk depa tu ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh pg ya..

Fieda Rafli said...

hihihi..comel la..

MaMa Rey said...

comelnya..nak jg kena peluk hehe:)

Bui Junaidi said...

@Nieyxzha Hassan HA,AH..KAK BUI MMG KOMEN GUNA CAPLOCK..DLM FESBUK PUN KAK BUI BUAT MCM TU..DH JD TABIAT RSNYA..HEHE

Azhafizah Md Nor said...

best dapat peluk insan tersayang (:

Che Rosliza Che Mat said...

cutenya aksi kucing tue..