Monday, February 4, 2013

Keajaiban Cinta - Adira Dan Aliff Aziz

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


terjatuh cinta dengan lagu Keajaiban Cinta nyanyian Adira dengan Aliff Aziz ni..sejuk jer rasa hati mendengar..cewahhh..hahaha,dahku ni kan minah jiwang..so jom sama2 melayan perasaan dengan bui



kalau line tenet lagu boleh layan lagu kat You Tube ni..




Takkan pernah aku menyerah
Walau harus terpisah ruang
Hanya bisa bermimpi
Terlukis dalam khayal
Betapaku tunjuk setia
Biar waktu terus berlalu

Hati takkan pernah berhenti
Menyanyikan lagumu
Membaca puisimu
Selamanya aku rindu

Biar hujan yang turun
Membasah jiwa ini
Ku tetap setia menanti dirimu

Kerna cinta ku mampu mematahkan sepi
Ku sanggup menunggu dirimu
Walau seumur hidup
Kerna cinta ruang tak menjadi misteri
Hanya ku melihat dirimu
Datang memeluk daku

Biar hujan yang turun
Membasahi jiwa ini
Ku tetap setia menanti dirimu

Kerna cinta ku mampu mematahkan sepi
Ku sanggup menunggu dirimu
Walau seumur hidup
Kerna cinta ruang tak menjadi misteri
Hanya ku melihat dirimu
Datang memeluk daku

Kerna cinta ku mampu mematahkan sepi
Ku sanggup menunggu dirimu
Walau seumur hidup
Kerna cinta ruang tak menjadi misteri
Hanya ku melihat dirimu
Datang memeluk daku (memeluk daku)

apa macam?best kan..tak best?aie....
takper yang penting bagi bui lagu ni best sangat..hehe..^_^


Take Care..♥..

16 comments:

Nour Adieb said...

best kan lagu ni :D

Che Rosliza Che Mat said...

best jugak lagunya hihihi

Haryati Faizal said...

ala...tak bley bukak youtube kat ofisss...

faridah nazurah said...

Jiwang sungguh lagu ni. Hehe

Anum said...

wow
so sweet

Amanda Suria said...

suka2..lirik penuh maksud mendalam...

diana said...

saya ni bab lagu2 memang lemah le..tak tau langsung lagu apa yang terkini..heheh

Ena's Palace said...

hehehehe..layannnn!!

Aju Mohit said...

adira mmg cute, ada satu lagu yg dia berduet ngan awie tu kan, aju rasa segan plak tgk awie tu heheheh, mcm gatai lebih hahahahha

Kesuma Angsana said...

layan juga lagu ni best !

Cik Nur said...

lagu ni mmg best... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm pelik tgk rmbt adira tu.

Fieda Rafli said...

best2..

Ema Blog said...

entah2x..ada jodoh pula mereka berdua..

Mrs Velentine said...

first time dengar

Nur farahiza said...

tengah dgr2 tiba2 rase mcm ade double suara , lupe kak bui ade song kat blog , hehehehe