Wednesday, December 26, 2012

Gambar Punggung Artis Malaysia

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

mak aii,tajuk entry bisa habis..confem berduyun2 orang klik ni..hahaha..saja jer bui ni kan,bikin havoc..gila ker apa nak buat entry macam tu..bui masih waras lagi ok..


tapi itulah hakikatnya,ada jugak manusia search keyword seperti kat atas tu..macam2 perangai..geli hati pun ada,tapi memang begitulah lumrah seorang manusia kan..faham2 sendiri lah yer


ceritanya begini..bui bukak Nuffnang,tengok bahagian keyword apa yang orang dok cari dalam blog bui untuk hari ni..korang tengoklah gambar yang bui print screen ni



tergezut bui bila tengok keyword tu..hahaha


lepas tu kan bui cubalah search kat google..bui taiplah Gambar Punggung Artis Malaysia,bui pilih image..rupanya gambar J-Lo dalam ENTRY INI yang membawa keyword itu ke blog bui..dalam entry tu memang ada gambar punggung J-Lo yang seksi..huhuhu


Take Care..♥..

29 comments:

Anum said...

sabar je la

Kniedaz said...

macam-macam orang cari guna google kan..hehe

Amanda Suria said...

macam2 hal...

Mimie said...

hahaha..mcm2 la diorang nih kan

CikZaniff said...

laju-laju je klik pas tgk tajuk tu..hihi

syiela said...

hahahaha mulanya ingatkan kak bui betul2 buat entry tadi...terkejut gak :)

Kakcik Nur said...

Entah apa2 yang dicari, kan? :)

Miesz Nurul said...

buat sapen jerr title tue..hehe

izzah said...

ada jgk org yg search menda ngarut gitu yek k bui....haish...mcm2...

ieda said...

ahhaha x agak2 kan ..

Deqla manjew said...

hahaha...lawak la kak.. laju jek yer kalo nk tgk mende x senonoh tu.. :p

Haryati Faizal said...

hahahaha!

Misz Fazie said...

ambuii benda tu yg dicarinya. haha kelakar pulak

nik ros said...

keyword blog saya ok lagi. tak ada search yg pelik2..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Macam macam orgnie kan....jap rietta nk p terjah entry bui yg itu....

Psss....ntah la bui, rietta sejak rasa absolute choc, dah macam xsuka dgn choc indul dh....tapi mahal sgt....tpksa la choc indul jugak jd plihan....

Cik Kay Jue said...

biasa la tu... dalam bab2 ni memang cepat je... hahaha..

AmirFX said...

Patut la...

aTieYusof Family said...

ada2 je kan yg org carik..hehe:)

najihahfara said...

mcm2 mereka ni cari

sHi Ma said...

Google mcm2 perkataan.. Aptb

diana said...

apala yang syok nya tengok gambar punggung??hhehe

Kesuma Angsana said...

mcm2lah yg dicari ye bui

mselim3 said...

hehhehh...macam2 ader kan...

mselim3

wantie said...

hahaha... sabor je la. sape la yang google tu. memang sadisssssss

cci said...

wahahha.... nth sapa la yg teringin benor nak tgk punggung retis..

Mia Kassim said...

hahaha...ada juga orang search benda ni....

NoEn said...

sabar je lah...huhu

Azhafizah Md Nor said...

ade jugak yang mencari ye..

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi sabar jerlah...