Saturday, December 8, 2012

Korang Berani Tak..?

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


nak tanya korang ni..?
korang berani tak melalui jambatan ini..?
kalau korang berani bui memang tabik spring lah kat korang..
kalau bui dibagi 1 juta pun bui confem tak naklah (^___^)



Cliffside Steps, Hunan, China


takuuutttt...
tak gayat tapi ini sudah lebih..



Take Care..♥..

25 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Berani sgtt..hahaha..tapi confirm tak tgk bawah..hahaha

CikZaniff said...

fuhhh..gila xberani..
sambil merangkak pon lom tentu berani..heeee

Misz Fazie said...

ambuiii. gayat lah kalau jalan nih.. seram jek. fuhh!

Che Rosliza Che mat said...

mak oi!! seriau tgk...huhuhu

Xxxsophiacoolgrey said...

klau naik bnda itu tgk bwah rasa nak terjun..time thun 6 sy ddk kat kls tingkat pling ats ..gyt sngt..

muhammad naim Abdullah said...

tak berani, gayat..

jom baca:
http://pemudattbc.blogspot.com/2012/12/ustaz-azhar-idrus-soal-jawab-di.html

diana said...

saya tak berani...malang tak berbau..kan??buatnya time kita lalu tetiba runtuh..halllamakkk!!

Ena's Palace said...

fuh!! bukan pala lutut je gigil..mau satu badan gigil + demam batuk selsema dan semput sekali!!...takde bran ooOOO!!

Abil Fikri Ahmad said...

Kalau ada nak bg 1 juta, saya jalan kat jambatan tu..!

D i n said...

kalau nek jambatan ni dlm fikiran " cepat2 la sampai penghujung" haha

shidaR said...

uihhh xtau lah blh ke xblh huhuhu^^

AmirFX said...

Best tempat tok.. Cubalah ada kat Gunung Santubong ctok..

Azhafizah Md Nor said...

Takde makna nak berani pun..baru jejak kaki dah menggigil dah.

sHi Ma said...

xberani, gayat..hehehe

Rahmat Hidayat said...

BERANI, dmn tuh lokasinya?

cci said...

ade.. tetiba rs lemah kaki.. ngee.. kompom x brani..

syiela said...

macam best je kak bui... tapi seriau jugak

Nor Salmi said...

Kalau akak, agaknya baru pijak sebelah kaki dah kena serangan jantung..

aTieYusof Family said...

seram tgk jambatan tu Kak Bui..
isk...kena fikir 18X dulu sblm lalu sana..ahaha:)

ct kektus said...

bestnya kalau dapat lalu kat situ. tapi kite pon pesen yg gayat sikit. tapi kalau ramai2 ok kot. heheee

Cikgu Ma said...

takutnya...x nak naik...

Mrs Velentine said...

lain kali jak lah..huhu

Mimie said...

gayatnye....

NoEn said...

huhu...gayat

lynda said...

i sanggup tunggu kat bwh je. korg enjoy la eh kat atas tu. sekian T___T