Thursday, December 20, 2012

Stressssss

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

hai..hai..selamat pagi semua..ewah2,kemain hai..hai bagai..padahal dah sembilanplohnam jam menghilang..tak nak tanya bui g ke mana ker..???



meh,bui bagitau..ekceli bui tak kemana2..ada..cuma macam biasa,bila mood nak berblog dah ke laut,habislah...memang bersawanglah blog jadinya


tambahan pulak minggu ni bui dalam ke'stress'an yang amat sebab ada masalah yang membelenggu diri..tak yah lah cerita ea,sebab ini masalah peribadi...




tiap2 malam jam 8 malam bui dah masuk tido,menangis kejap memikirkan masalah..almaklum sejak dah tau menangis ni berkhasiat rupanya terus x segan silu menangis..hehe


ok,lah..nak story panjang2 pun mood tak sembuh lagi ni..tatatititutu


Take Care..♥..

22 comments:

Amanda Suria said...

get well soon yer..SA pun tgh stress ni...

Mrs Velentine said...

selalu nangis sebab berjauhan dgn anak

eintan nurfuzie said...

betui bui...
kadang2 ikut mood kita gak kan?

sHi Ma said...

Mmg tertanya tanya, dia mana kak bui? Kenapa tak update blog, huhuhu.. Apa pun moga masalah yang membelenggu dpt di selsaikan dgn baik... Take care kak bui..

Dikbi Kamaruddin said...

jgn sedih2 kak bui..w/pun menangis ada khasiat, tp mata tetap bengkak...

baby lydia said...

menangis tue memberi kepuasan kpd kaum wanita..x gitu..
akk jgn emo lama2..kang melarat pulak..

Mimie said...

semoga akak kuat menghadapi masalah yg melanda

Norain Ujang said...

Jangan sedih-sedih Bui... kadangkala Allah tu bagi kita sedikit ujian supaya kita terus dekat pada Nya...

Cik Sumie said...

sabar ye kak bui..setiap yang berlaku ade hikmahnye...kite kena kuat...Gambatte!!^_^

Wak Gelas™ said...

xperla , blog bukanlah hakmilik kekalls yee.. ehHHHee

Ema Blog said...

jangan stress..stress..

Haryati Faizal said...

byk2 bersabar ye, semoga Allah permudahkan segalanya...

Anonymous said...

"Apabila suamiku adalah milik para Bidadari Mu, Jangan kembalikan ia padaku,

Bariskan sebanyak mungkin mereka di pintu langit untuk menjemputnya.

Tapi bila berjodoh panjang, Jangan Engkau biarkan sebuah lubangpun pada pakaian ini....


Aku akan bergembira apapun keputusan Mu

Dan jadikanlah ia pendampingku di dunia dan di syurga. "...RENUNGLAH..ADAKAH KITA TERLALU STRESS, DARI DOA INSAN INI..

CikZaniff said...

ptt xnmpk Bui lama..miss u la..hihi..
nak nanges rasa nih..:p

are_lin@yu said...

kenapa ni akak..xnk sedih2 ya..

ejulz said...

"Allah x bagi apa yg kita nak, tapi Dia bagi apa yg kita perlu.."

kata2 yg berguna.. terima kasih..

aTieYusof Family said...

Moga Tabah dlm menghadapi setiap masalah ya Kak Bui...
sy pun kekadang klu tak tertahan sgt, menangis lah jawap nya...

Azhafizah Md Nor said...

Jangan stress sangat ye kak bui..be cool hokeh?^__^

gadisBunga™ said...

awak...

Masih stress ke?

Che Rosliza Che Mat said...

jangan stress atau sedih2 ya bui...banyakkan bersabar...

ct kektus said...

betul2. mesti ada hikmahnya. :)

bagi kite, nangis lah terapi terbaik hihii

nik ros said...

setuju.allah tak bagi apa yg kita nak
tapi Allah selalu bagi apa yg kita perlu