Thursday, December 6, 2012

Giveaway For Follower

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



FIZ + FIZA + SHIDA + EMAS PUTIH bergabung = MELETUP...eh,eh macam kenal jer lirik lagu tu kan..hik2..


ni ha,malam ni dapat hidayah pulak nak menjoinkan diri untuk join segmen anjuran 4 blogger femes amos iaitu fiz / fiza / shida dan emas putih..


so lets cekidaut the segmen rite now..(oh..merapuuuu)


banner dah letak,follow dah,letak link sponsor dalam bloglist pun dah..so dah siap entry yang berlabelkan segmen ni...legaaaa..^_^


sesiapa nak join jugak boley klik banner kat atas tu atau KLIK LINK INI


Take Care..♥..

18 comments:

eintan nurfuzie said...

gd luck bui

Haryati Faizal said...

goog luck ye!

Aju Mohit said...

good luck buii

Kesuma Angsana said...

gd luck yer bui

Deqla manjew said...

GOOD LUCK kak!! :)

Dikbi Kamaruddin said...

good luck kak

sHi Ma said...

Good luck kak bui

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Hanya ada satu kesuksesan yaitu bila kita bisa menjalani kehidupan ini sesuai dengan yang kita inginkan.

Mrs Velentine said...

good luck

intanfirdaus247 said...

good luck kak bui

intanfirdaus247 said...

Kak bui, zaliff yg berlakun dalam filem Papa I love u yang jadi hero dgn lisa surihani tu

Che Rosliza Che mat said...

cam best jer hihihi

shidaR said...

gudluck kak BUI :)

Azhafizah Md Nor said...

Thanks kak bui sudi join..Good Luck Kak Bui sayang ^__^

Iqa Syafiqa said...

gudluck! sye join jgak mohe same2 dpt hdiah hehe

Chocolate said...

jom join ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Farra Izzaty said...

Dah follow sini :D Goodluck okay :)
http://farra-izzaty.blogspot.com/

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html