Sunday, December 2, 2012

Juara Masterchef Musim Ke 2 Adalah...

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

confem dah ada yang tau siapa menang Masterchef Musim Ke 2 kan..so,bagi yang enggak tau..JUARA MASTERCHEF MUSIM KE 2 telah menjadi milik IZYAN..



senyuman seorang juara


bui sokong Ah Hong sebab dia dari Sarawak tapi takder rezeki takper lah Ah Hong kan...walau apa pun sekalung tahniah buat Izyan sebab telah menjadi juara


nampak smart jer Ah Hong buat rambut macam ni kan..^_^..piwitttt...


Take Care..♥..

21 comments:

cci said...

tahniah izyan... ah hong dan along potong rambut.. hencem sangat...

Aju Mohit said...

tahniah izyan, seronok klu pandai masak ni ;)

kasihredha said...

Mereka bertiga Akak suka...x tau nak pilih sapa...sebab mereka punya attitude yg baik.
Tahniah unk izyan.

Aishah Jahirah said...

tahniah utk semua peserta...semuanya pun hebat..

LadyBird said...

dah lama x tgk rncgn ni kak..

syiela said...

tahniah izyan

shidaR said...

ah hong nma mcm ank majikn shida kak bui :)

shidaR said...

tahniah bt izyan :)

cci said...

kak tahniah..

http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/12/review-hadiah-buat-pemenang-blog-siapa_1.html

Bui Junaidi said...

@cci
WALAWEH,SERONOKNYA DPT HADIAH..TQ CCI..^_^

aTieYusof Family said...

Tahniah kpd Izyan..
muka dia mcm mau sama dgn pemenang yg musim 1st tu lah...
Ah Hong pun best bah!....:)

Nur farahiza said...

tahnaih la buat izyan , akhirnye menang jugak dye kan

Mimie said...

tahniah Izyan!!

Wak Gelas™ said...

wak pon X penah tengok .. uuHuuu

Dikbi Kamaruddin said...

tahniah izyan...actually kagum ngan dia coz tahu byk benda esp bab2 bahan2 utk masak... dah mcm encyclopedia bergerak...

sabry oppa said...

kite target along menang..
nk way mcmane..
rezeki lebih kepade izyan...
ingt kali ni juare dripd peserte lelaki..

http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/bunkface-kutuk-kpop-perlu-ker.html

Amanda Suria said...

mmg dah agak dia menang..

mama aryan said...

tak sempat naj tengok,tp dah tau la sapa yg juara

Noraziha said...

mmg ramai dah agak die menang kan..

Mrs Velentine said...

tahniah

shidaR said...

tahniah izyan heheee :D