Tuesday, December 25, 2012

BE Sepanjang Tahun 2012

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


tiba2 jeles sekejap bila tengok ramai blogger yang buat entry pasal dapat BE dari Nuffnang..Fiza dan Shida antaranya..uhuk-uhuk..serius jeles kat korang..hahaha..


dan dengan semangat yang membara bui pun bukak akaun Nuffnang jugak,kot2 manalah tau ada jugak BE baru..cisss,ngak ada rupanya..terus pangkah X selaju mungkin




BE-BE kat atas ni dah di cash out..^_^


hihihi,untuk mengubat rasa hati yang duka lara sebab takder BE baru bui bukak Nuffnang balik dan tengok BE-BE lama dan BE yang sedang aktif..(betol ka bahasa ku ini?)



BE-BE ini belum di cash out tapi dah x aktif lagi


alhamdulillah,terubat rasa hati ini bila bui dapati bahawasanya Nuffnang telah bagi banyak BE untuk kedua-dua blog bui untuk sepanjang tahun 2012..kalau untuk tahun 2011 bui hanya dapat 20 saja BE tapi untuk tahun ni bui telah dapat 47 BE setakat hari ini..



ada 3 BE tengah running


bui tahu mesti ada blogger yang dapat banyak lagi daripada ni kan..?sharelah dengan bui berapa BE korang dapat untuk tahun 2012 ni..sharing is caring kan..^_^


dan bui sangat2 bersyukur sebab sepanjang berblog walaupun bukanlah blogger femes ames tapi ramai yang sudi support bui dengan sentiasa mengunjungi blog bui dan sudi menjadi sebahagian dari blog ini..


oleh kerana dengan kunjungan koranglah bui dapat menjana pendapatan dari Nuffnang, terima kasih banyak2..hanya Allah saja akan membalas budi korang semua..


nota bui : hari ini plan nak jln2 sebab cuti tapi Adib demam pulak..huhu


Take Care..♥..

24 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah byk nya..sha xpena dpt pun huh!

sHaRiNa eLyaNa said...

kita tlg klik nuff ya :)

Hans said...

banyaknya dapat BE
alhamdulillah rezeki Allah beri :-)

yaya ade said...

wah byknya BE :)

diana said...

tahniah,....
tahun depan kia pulun be lagi..hehehe

Nieyxzha Hassan said...

Wah!! Banyak tu..nieza baru seketul

Azhafizah Md Nor said...

Jangan risau kak bui.Lepas ni ade rezeki untuk kak bui pulak..aminn..
alah,fiza BE on going pun sikit je kak bui,yg lain credited..tapi bersyukur apa adanya..jangan sedih2 ye..^__^

kasihredha said...

salam buiiii
akak x faham sangat le ttg BE ni Bui :(

Aju Mohit said...

tahniah bui, masyukkk

trah zain said...

out of topic sikit..hehe...
lawa la anak dara cik bui tu,, geram...grrr..hehe (^___^)

ct kektus said...

banyaknya BE.
kite punya adalah sikit. buat cuci mata je. heheee

aini shahroni said...

untunglah!
tapi sya masih x pahamlah mcm mna nk dapt BE..
=,="

from ::Arkitek Hati::

CikZaniff said...

xpndai nk tgk la BE..sbb br je uat nuff..hukhuk

Deqla manjew said...

tu diaa.. byknye..alhamdulillah... :)

are_lin@yu said...

wahh besnya akak..cmna eh nk jd meterd tu..sllu dpt cpuv ja..tu pn br 4.haha

Mimie said...

byk jugak BE akak dpt

Haryati Faizal said...

tahniah bui...rezeki sampingan tu..

nik ros said...

wah. byk gak be dapat tu. nik tak sebanyak tu..huhu

syiela said...

banyaknya.. untung.. tak cek lg pun.. nanti nk cek juga :)

Kesuma Angsana said...

mmg rezeki2 tu bui tahniah

wantie said...

lama dah tak dapat BE

Mia Kassim said...

wah untung banyak tahun ni ye...tahniah

Che Rosliza Che Mat said...

tak pernah dapat be lagi..

mselim3 said...

wah,,,banyak earning kena bagi2 nie...heheh

mselim3