Sunday, December 30, 2012

Trolltunga Yang Cantik

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

first time dengar nama tempat ni..macam x best jer..Trolltunga..pelikkan..sekali,bila tengok gambar terus bui terpikat..bila dah terpikat teruslah berangan2 nak melancong kat situ..banyaklah bui punya angan2 kan..nak ke Sabah pun belum kesampaian lagi,ni apatah lagi nak ke obersi..hahaha


tapi bagi yang takut pada ketinggian ataupun dengan erti kata lain 'gayat',toksahlah berangan nak ke sini sebab tempatnya very the ekstrem wa cakap lu...(bahasa rojak ala2 bui..^_^)


tak percaya korang tengok gambar ni..


berangan kalaulah ini gambar bui dan hubby..hehe



mak aii,memang berani gila pompuan ni



fuhhh,tiba2 batu tu patah..apa kes..?


kalau nak info lebih lanjut tentang Trolltunga yang kat Norway ni,korang bolehlah melawati laman web ini..TROLLTUNGA,NORWAY


nota bui : now mood 'Twilight' tengah bermaharajalela


Take Care..♥..

19 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta xde lart gayat....cuma tkut btu tu ptah jew....

Ena's Palace said...

Mmg xstrem giler...gayat ooo

aTieYusof Family said...

cantik nya tempat tu...1st time juga dgr..:)

umialya said...

cantiknya..

NoEn said...

huhu...gayat

syiela said...

tak berani la nak dok atas batu tu.. kang jatuh haru!

Azhafizah Md Nor said...

cantiknye tempat dia..nak pergi jugak.waaa

kasihredha said...

Subhanallah...cantik banget

ieda said...

mak aihhh pic ke dua tuu buat akak seram je dikk

cantik memang cantik ... huhu kira berangan dulu lah dik kan huhu

Misz Mieza said...

Mak ai! Lawa memang lawa tapi gerun pun ade gak.. Kalu suh MM duk atas batu cam pompuan tu memang tak ah jawabnya... Gayat kot.. Huhu~~

mama iffaheem said...

Berani sangat!

mama iffaheem said...

Jemput singgah ke nurhijabhouse.blogspot.com tengok tudung akel FREE SHIPPING :)

SURIA AMANDA said...

erk....Bui x gayat ke?

Che Rosliza Che Mat said...

memang cantik....seriau tengok gambar kedua...

shida said...

cantiknya.. tp gayat laaa

Ema Blog said...

mat salih mmg sukalah kalau benda2 ekstrem cam gini

sHi Ma said...

Huhuhu, xnak berangan... Gayat...

CikZaniff said...

compem leh tengok je laa..kann

Mrs Velentine said...

cantiknya