Saturday, June 16, 2012

Entry Paling Banyak Dapat View

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

gambar sekadar hiasan..^_^

tak sangka entry yang bui buat pasal JUARA MENTOR 6 adalah entry yang paling banyak dapat view berbanding dengan entry yang lain

kalau biasanya entry2 bui hanya dapat 100 lebih view jer tapi untuk entry tu dapat 400 lebih view sudah..sebagai buktinya cuba korang tengok gambar 


entry ni bui buat 10 minit sebelum Final Mentor 6 malam Ahad (10 Jun 2012) yang lepas tu..saja suka2 buat jangkaan..dan sungguh tak sangka tekaan bui tepat sekali

boleh jadi ahli nujum agaknya bui ni..hehehe..dulu masa final juara lagu,bui teka mesti Hafiz yang akan muncul juara..tengok2 betul tekaan bui..

walaweh..korang ada nak suruh bui teka apa2 tak..?nak teka juara Euro 2012?boleh,tapi tunggu final nanti...hahahahaha

13 comments:

Aishah Jahirah said...

hot view...entry saya banyak yg xsampai 50 pun..hehee

Aju Mohit said...

Ramai yg nk mintak ramalan bui pasni hihi

kakcik said...

Catatan kakcik yang paling banyak 'dibuka' sehingga lebih 1,600 views adalah catatan kakcik mencari adik yang hilang (sampai sekarang dia tak pulang). :(

fieda said...

tahniah bui..

alif haris said...

mst dpt masuk SEO entri tu kan.. hehe

Azhafizah[フィザ] said...

mesra SEO entry tu.ramai yang dok cari dan nak tahu tu.^__^

LadyBird said...

ramainye org yg mencari info sal tu.....

Ardini Humaira said...

waaa ramai yang nak tahu pasal mentor nampaknye :D

Cinta Misteri said...

sumer org dh tak sabar nak tau sapa yg menang mlm tue sbb saingan sgt sengit. tetiba bui buat kebocoran result plak..hehehe...

*nujum mak bui

Bui Junaidi said...

INSYAALLAH,ONE DAY DIA AKAN PULANG JUGAK..KITA TAK TAHU KUASA ALLAH,BYKKAN BERDOA YER KAK...

[sutera kasih] said...

aok, rami org mau tauk ya hehe

IntaNBerliaN said...

ramai org nak tau sape jd juara kan... :-)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah bui...tekaan bui selalu mengena hihihi