Friday, June 15, 2012

8 Pahala Yang Berterusan

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

buat renungan bersama pada hari jumaat..^_^


sekarang macam dah tak cukup masa nak luangkan masa dengan blog sebab kerja kat sekolah semakin bertambah..

pengetua yang baru sekarang arahkan bui jaga pejabat am bermula pukul 7 pagi - 8 pagi..petang pulak bermula pukul 2 bui diarahkan tolong kerani di pejabat

dah takder masa nak rilek2 macam dulu..tapi yang bestnya pengetua benarkan bui balik awal iaitu jam 3.30 petang...tapi bila dah balik rumah,buat kerja dirumah lagi..adoyaiiii,memang letih

sekarang jam 10 mesti bui dah landing atas tilam..zzzzzzzzzzzzz..

11 comments:

AyueJean said...

Nice Sharing di hari jumaat ni....

Amik kesempatan jap....
Nak jemput join 1st Segmen saya.....
Hope sudilah join ye... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

Aishah Jahirah said...

pahala yang ramai org nak sbb berterusan...
bz betul kak bui...;p

kasihredha said...

kena tanam pokok buah le mcm ni...supaya dapat dinikmati oleh semua :)

JunAina said...

Tanggungjawab yang harus kita laksanakan. Ikhlaslah pasti ada ganjarannya.

shida'R said...

selamat beramal semua..salam jumaat :)

[sutera kasih] said...

kmk pun jarang dh blogging kak huhu

Kesuma Angsana said...

tq sharing info ni bagus sgt2

Azhafizah[フィザ] said...

InsyaAllah..moga amalan kita diberkati oleh Allah S.W.T.

Cinta Misteri said...

Alhamdulillah, senang sbnarnya nk dpt keredhaan Allah... dlm kesemua 8 tue, 2 insyaAllah.

eintan nurfuzie said...

mm blog yang kita taip untuk kebaikan pun sebenarnya membuat pahala yg berterusan slagi de yg membacanya kan?

Che Rosliza Che mat said...

info yg menarik untuk di kongsi...selamat beramal melalui blog...