Wednesday, June 20, 2012

Wordless Wednesday # 27

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

hari ni datang kerja dengan badan yang masih belum sihat sepenuhnya..kalau nak tahu,isnin dan selasa bui cuti sakit sebab sakit tekak dan demam..seluruh badan rasa tak bermaya sangat..

hubby bui pun demam jugak..nasib baik anak2 sihat jer..agak2nya sebab jerebu yang tengah melanda sekarang sebab tu banyak yang demam kot..

pasal gambar WW di atas...,

fikiran bui berserabut sekarang,banyak benda yang difikirkan dan perlu diselesaikan..harap2 semuanya akan selesai hujung bulan nanti...

mood nak berblogging pun memang jatuh merudum sekarang..bukak fesbuk pun takder mood..ntahlah..harap2 semua ni tak berpanjangan..kesian blog terpaksa diabaikan..huhuhu

20 comments:

IntaNBerliaN said...

bila bdn kita lemah.. mmg kita rs xlarat n nak ngadap blog pun mls kan kak bui :-)

take care..

Aishah Jahirah said...

musim panas+jerebu cepat je dapat penyakit...semoga kak bui n hubby cepat sembuh..

kasihredha said...

salam adik angkat
cepat makan vitamin R ye

miloais milo said...

get well soon my dear!

Masz Sidek said...

semoga ktk cepat sembuh kak...

nampak jak ari tok berjerebu...
cuaca pun panas... malam pun panas juak...
dlm sehari.. berapa kali mandi... rasa sik selesa jak...

Kesuma Angsana said...

jaga diri Bui n jgn lupa mkn ubat ye

are_lin@yu said...

mungkin sebab tak sihat lg kot dear..sabar banyak2 erk..jgn lupa makan ubat ;-)

eintan nurfuzie said...

smoga bui dapat selesaikan semua maslah..chaiyok!
p/s: nasib tulis "aku hensem" kalau macam kes WW cik en tu..naya ooo

HeNRieTTa JoSe said...

btl...cni pown jerebu...buat rietta rasa kurang selesa....

syiela said...

musim jerebu n immg ramai yg sakit2.. hope cepat sembuh nanti dan kembali aktif berblogging

Masz Sidek said...

>>> kak, org lagi ya org kpg panglima seman.. keja imegresen kat airport kinek tok... :) kali ada di temu ktk kat airport ya macam kenak jak.. hehehe

Ardini Humaira said...

hehe kadang2 mai perasaaan gtu kan :D

Azhafizah Md Nor said...

Jangan serabut serabut kak.Kan tak sehat tu.Banyak kan rehat ye kak bui..moga cepat sembuh.

fieda said...

moga2 akan pulih dan berblog seperti sediakla ye bui..

shida'R said...

semnagt la balik kak bui..rugi..BE tgah byk tu kak heheee ^_^

Elysa Sofia said...

Kesiannya tak sihat..cepat sembuh! rehat kat rumah kalau still demam,jgn paksa diri :) Kerja tu settle satu persatu, mesti siap InsyaAllah :)

are_lin@yu said...

silap urat kot dear..sweetnya hubby mandikan..ehhe..semoga cepat sembuh dear ;-)

Che Rosliza Che mat said...

tuelah pasal...bukak blog bui..asyk entry lama jer hihihi...Semoga mood bui cepat kembali...

Cik Kay Jue said...

semoga mood kak bui kembali pulih... >_<

Nazayiena said...

Harap bui cepat sembuh...