Friday, June 8, 2012

Siapa Nak Shawl Free..?

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

bagi yang tak tau,bui telah menjadi salah seorang sponsor untuk giveaway yang Shida anjurkan..dan untuk giveaway ini bui dengan rela hati men'sponsor' 3 helai shawl untuk 3 orang pemenang..


banner penganjur..klik kalau nak join..^_^

sekarang kita layan pulak gambar2 shawl yang akan bui bagi pada pemenang bertuah giveaway Shida nanti..

 
 

cantik-cantikkan..ngeeee..rugi kalau tak nak,bui bagi free jer ni..tapi kenalah join giveaway Shida tu yer..sponsor2 lain pun hebat2 jugak..tak caya,korang tengoklah sendiri DEKAT SINI..


14 comments:

MamaEma said...

cantik...INSYAALLAH

miloais milo said...

nakkkkkk!~
hehehehehe

HeNRieTTa JoSe said...

klu ada kesempatan...nnti rietta join...

shida'R said...

wahh kak bui nnt mlm shida copy gambar tu.. :)
join jgn xjoin yer semua ^_^

#birulak shawl tu ishh geramm....

Masz Sidek said...

wah jadi sponser GA...
mun sempat kelak kmk join kak... insya-Allah... :)

IntaNBerliaN said...

cantiknya shawl2 ni.. rugi kalu xjoin.. hihi

[sutera kasih] said...

bertuah siapa dpt :)

Yousof said...

Waah cantik.. Minat yang ketiga.. Memang comel bila dah siap dililit atas kepala gadis.. ;D

Terlambat tau pasal ni, teringin jugak nak sponsor sticker.. huhu


*Bukan tak pernah makan makanan ringan la Bui.. Maksud ayat tu adalah cuba kurangkan makanan ringan, lebihkan makanan lebih berkhasiat.. ;)

Mya said...

cantik2nya shawlll :)

Che Rosliza Che mat said...

Cantik shawls tue...nak join jugaklah bui hihihi

Azhafizah[フィザ] said...

tahniah kak bui jadi salah seorang sponsor..yang shawl last tu sama macam fiza punye..cuma warna berbeza..hihi

kotak bulat said...

bru perasan blog da lain.. cantik.. sori lama tak singgah sini,,

syiela said...

tahniah bui jadi sponser..

hadiah semuanya ohsem..

hehehhehe syiela dah join :)

eintan nurfuzie said...

gd luck
JOM JOIN SINI
http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html