Sunday, June 17, 2012

NUFFNANG Memang Baik Hati..^_^

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

biarpun agak jarang update blog sekarang,syukur alhamdulillah pihak Nuffnang masih lagi bermurah hati bagi BE pada blog bui yang tak seberapanya ini..serius terharu..^_^

sekarang ada 2 BE tengah running di INI BLOG BUI dan 3 BE pada BUI TUTORIAL




BE ke 12 iaitu Picom ICT Capsquare dah pun bertukar menjadi ME..huhu..tapi,syukurlah walaupun income taklah banyak manapun atleast bertambah jugak pendapatan dari Nuffnang



terimalah flying kiss dari bui..^_^

21 comments:

Aju Mohit said...

Tahniah bui!!! Byk tu, rezeki blogging kan

shera haifa said...

perghhh terbaik laa dye punya BE.. bayk woooooooo

Sally Yatiey said...

Banyaknya BE ktk . best2. hee . Selama berblog tok kmk pernah dapat 2 BE jak ^_^ Sik pernah dapat banyak sekali. hehe :D

Aishah Jahirah said...

meriahnya dgn BE...BE saya ada satu je sekarang...huhuu

Pn. Sheila@CC said...

wow... best tu... rezeki massyuk... hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah bui.l..

Mya said...

kak bui, bestnya! tahniah ya :D

Nur Emilya said...

untungnya :)

eintan nurfuzie said...

huhu.. cik en masih xpandai nak naikkan elaun dalam nuffnang ni..ehhehe

Rai said...

meriahnya BE bui..macam mana nak dapat banyak camni?

miloais milo said...

tahniah.... rajin nuff bagi kat uols
iols jugak nan hado! sob sob sob

ct rahani said...

tahniah... rezeki tu.. :)

[sutera kasih] said...

ktk cayak sik, taun tok BE kmk sigek jak :(

syiela said...

ALhamdulillah rezeki bertambah

jeles syiela selalunya 1 ketul je menempek kat blog syiela ni...

Azhafizah Md Nor said...

Banyaknye BE kak bui.moga terus murah rezeki.^__^

shida'R said...

terbaiklah sis..tahniah..nuffnang syg tu hehee :)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. murah rezeki :-)

Ardini Humaira said...

nuff tak sayang dni.. since last year tade BE :'(

Masz Sidek said...

mala jak masyuk... best kali jak... kmk berkurun nunggu be masyuk... hehehe ;p

fieda said...

wah..untung bui..

Che Rosliza Che mat said...

masyuk jugak walaupun tak update blog hihihi rezeki..