Wednesday, April 24, 2013

Wajah Pemenang K-Pop Star Musim 2 (Korea)

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

bui sure ramai yang tak tengok rancangan ni kan
so korang mungkin x kenal mereka ni
tapi bui nak share jugak ngan korang
selain buat kenang-kenangan di blog bui :p



(klik nama mereka jika berminat nak tau lebih lanjut tentang budak2 kiut ni)


yessss,bui loiikeeee mereka ni menang
sebab adik beradik ni sangat unik taww
suara sesedap rasa..eh?
dah lah pandai mencipta lagu..best2 pulak tu
so,tahniah buat Lee Chan Hyuk (abang-17) dan Lee Soo Hyun (adik-14)


paling bui suka dengar lagu Ring Ding Dong
jom kita layan sama2..sure korang suka jugak (konpiden..haha)




banyak lagu mereka yang best2..cari jer kat You Tube
dan Bang Ye Dam pulak dapat tempat ke-2




baru 12 tahun..perghhh..
macam Rain kan..:)


Take Care..♥

19 comments:

Namee Roslan said...

comelnya kak bui tengok kpop !! hehe. pemenang dia comel nya lah ! :)

Mrs Velentine said...

NDA TENGOK KAK...TAPI BACA SINI TAULAH PASAL NI..TQ KAK..DONE KLIK2..SORRY LAMA NDA DTG

Nurulhuda Abu Hassan said...

comelnye dyorang :)

hda ade tgk jugak, tp bile balek rumah lah, sbb kat rumah sewa takde astro. hehe :D

so, dah lost @_@

Mimi Azirah said...

gile kentang la bui nih memg minat giler erk korea

Nurzakiah Hanum said...

salam rabu
singgah sini
:)

Mieya Atiera said...

Mieya tak tengok pon benda nie. Selalu je takde masa.

NoEn said...

alah...xpernah tgk

Mia Kassim said...

Memang tak pernah tengo...hehe

Deqla Manjew said...

deqla x penah tgk la pulak...hoho

Isabel Diaz said...

Minat K-pop duhal kitak (^_^)

Aju Mohit said...

tahniah kpd pemenang, mmg minat betul
bui ye ;)

diana said...

Bang Ye dam tu dah memang mak ayah pun berdarah seni..kan..jadi tak heran la dia memang perform bagus..

Haruno Hana 하나 said...

waa! adik beradik tu! hehe.. tak pernah tengok rancangan ni :) btw, Bang Ye Dam tu nampak cam Rain pun ada, Yoon Si Yoon pun ada.. dahlah memang minat ngan diorang :))

Cik Nur™ said...

bestlah lagu tu.. :)
Nur boleh sebut ding..ding..ding je..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel tp xlayan huhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel tp xlayan huhu

Shida Radzuan said...

12tahun?? matured nya kak bui ^_^

Azhafizah Md Nor said...

ala kak bui..fiza xtgk lak season 2 ni..tapi suka lee ha yi yg season 1 tu :)

Che Rosliza Che Mat said...

cr pun layan....hihihi