Thursday, April 18, 2013

Demam Gwiyomi Melanda

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

sekarang ni semua orang sibuk pasal gwiyomi ni
kat fesbuk,macam2 video orang post
bui pun buat2 sibuk jugak la nak update pasal ni..hahaha


nah,cara2 buat gwiyomi
bui dah try buat,walaupun muka x comel
tapi bila buat step2 kat bawah tetiba terasa macam awek Korea pulak
:)..ngeeee




dan ini pulak video awek yang betul2 comel buat gwiyomi..enjoiii



Take Care..♥

12 comments:

AyueJean AJ said...

Memang comel......
Tapi yang kesiannya awek ni kene kutuk kow2 nye.....
Sebab caption dia gwiyomi untuk suami...
Pastu bile upload kat youtube, terus kena bash..

Sally Yatiey said...

Best lagu gwiyomi tok ;D

♥ ʜᴜᴅᴀ ʜᴀssᴀɴ ♥ said...

alaaaahhh! ingatkan kak bui buat! hda baru nak tgk. >.<

Cik Nur™ said...

mmg ramai yg buat pasal qwiyomi ni kan...

Deqla Manjew said...

alahaii.. sana sini dok citer psl ni... best sgt ke? huhu.. mcm gedik je... hahaha...

Aju Mohit said...

tak tahu pun fenomena ni bui..tgk entri bui baru tahu

AmyZana said...

Nak share sikit. Sebenarnya pencipta gwiyomi ni adalah Jung Ilhoon iaitu salah seorang daripada anggota kumpulan Btob. Walaupun Hari yg nyanyikan lagu nih, tapi orang yg mula2 cipta gwiyomi player ini adalah Jung Ilhoon :)

Mia Kassim said...

Semua perasan sekejap comel gara2 gwiyomi ni.... hehe

Che Rosliza Che Mat said...

memang demam sekrg Gwiyomi Dance Guide nie..

NoEn said...

lg comel tgk yg ad sorang mamat tu buat..atlast kene penumbuk ngan kawan dia...hihi

Shida Radzuan said...

hehee..jom2 praktis heheee :D

Azhafizah Md Nor said...

memang dah demam gyomi sekarang ni kan