Monday, April 22, 2013

Losyen Mustajab Pati Halia Jasmin

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


pilihan bui kalau sakit2 badan
best sangat sebab losyen ni tak melekit2 dibadan
terbaik kalau sapu sebelum tidur..
confem nyenyak tidur sebab aroma nya sangat harum




membakar lemak dan melangsingkan badan tu i loiikkeee..hehehe
berminat jugak,korang boleh g laman web dunia herbs ni yer
macam2 produk yang lain pun ada..

DUNIA HERBS



Take Care..♥

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great one

afisya afida said...

salam akak..best ke krim halia tu ? fida pakai yang cosway botol warna oren tu bes jugak..saya kurus tapi banyak lemak :p

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sy pkai super hot tp sekali pkai menggigil badan

hana hadi said...

nak beli tapi xterbeli. pengaruh iklan nora danish. hehe

Isabel Diaz said...

Banyak jwak kegunaan losen towk.. Ingatkan pkey ngurus badan jark..

Cik Nur™ said...

mak nur pun suka pakai losyen ni...
tapi nur jarang pakai. :)

Aju Mohit said...

felinna aritu tak abis lagi, asyik ngelat je nak pakainya hahahaha

kasihredha said...

Best ni..bui

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tak pernh try..

Haryati Faizal said...

erm...cm besh je bui... bley ilangkan lenguh2 kat kaki ni...

Amanda Suria said...

SA x pakai apa2 losyen..tp nak jugak cuba..mana tau..leh buang lemak2 badan ni..

Che Rosliza Che Mat said...

betul2...cr pun sapu mustajab sebelum tido hihihi...Dahlah diriku semakin gebu kikiki

Namee Roslan said...

banyak jenis dah produk dia sekarang kan !dulu macam sikit je. since nora danish jadi duta ni..makin maju depa. hehe

Mrs Velentine said...

HEHEHE DULU PAKAI SKG TAK..MALAS

Mimi Azirah said...

tak pernah try la....tp sblm nih sy gune losyen mustajah super hot wat sapu kat perut memg power la

NoEn said...

xpernah pakai ini losyen

Mieya Atiera said...

tak pernah try yang jenis nie lagi.

pelangi chenta said...

sy ada beli yang delima punya.sekali sapu memang sedap jek bau nya

Shida Radzuan said...

mcm best jerh ^_^

Azhafizah Md Nor said...

kalau bab slim ni fiza suke..hehe..nk try lah gune..agak2 leh slim x..