Saturday, April 27, 2013

Tukar Nama Blog..Tolong Meh

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


motif gambar..ntah..haha..tapi kretip kan manusia ni


hi korang..tengah buat apa hari sabtu ni?..bui hari ni keseorangan kat rumah sebab anak2 bersekolah,ada kelas gantian..hubby pulak g travelling ke Bintulu..so,kesunyian la bui sekarang..hahaha..dalam kesunyian begini secara tiba-tiba bui terfikir sesuatu taww..


terfikirkan apa?


bui tengah terfikir nak tukar nama blog bui ni..kalau sebelum ni kat url blog adalah, http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/ sebabnya dulu masa bui mula2 berblog bui jual barang2 preloved sebab tu nama blog ni preloved property..tang idzraryn tu pulak itu adalah nama glemer masa zaman sekolah,masa muda2 gitu..hehe..sekarang dah tua sikit..sikit jer okeh..


ok,kembali ke tajuk asal..tukar nama blog..tapi b4 that..ewah,bui nak mintak pendapat korang semua (sapa2 yang terbaca entry ni ) boleh tak bagi pendapat yang mana satu nama lebih afdal?

http://iniblogbui.blogspot.com

atau

http://puanbui.blogspot.com

atau 

http://buijunaidi.blogspot.com

plis bantu bui yang dalam dilema ini yer..mana2 nama blog baru yang dapat undian tertinggi dari korang,bui akan pakai nama tu nanti..kalau takder yang sudi undi nama2 blog kat atas, mayb bui akan kekalkan nama blog kot...:p..maybbbbb


Take Care..♥

19 comments:

Gadis Kecil said...

vote for http://iniblogbui.blogspot.com !!! lagi best and senang diingati ^^

tolong LIKE Page ni bui http://www.facebook.com/SneCapsuleAjaib

thanks!!

Mieya Atiera said...

Buijunaidi pon okey jugak.

Azhafizah Md Nor said...

Puanbui tu ok kak bui :)

Cik Nur™ said...

Nur pilih yg no.1..

iniblogbui.blogspot.com tu...

sebab senang ingat.. :)

Vee Lea said...

buijunaidi.blogspot.com cantik. Menyerlah professionalism. :D

Aju Mohit said...

kalau nak vote, aju rasa iniblogbui tu yg menjadi pilihan

Haruno Hana 하나 said...

Hana vote for http://iniblogbui.blogspot.com ! hehe.. :)

Aishah Jahirah said...

mana2 satu pun blh kak bui....tapi yg ketiga tu macam lagi best...

Shida Radzuan said...

kak puanbui ok :)
sbb bila kak bt domain nnt puanbui mash ok :)

deno said...

puan bui pun cantik^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

bg yui plhn pertama..sbb header akk dah cmtu..snn org fkir =)

ma ❥ said...

yang no2..cuteeee

Deqla Manjew said...

ish..takot plak tgk gmbr tu.. haha... owh nk tukar nama blog eh? alamakk xde idea.. letak je la.. celoteh bui bui.. hahhaa.. dah mcm bebudak gamoknye... ;p

Isabel Diaz said...

Kamek suka http://buijunaidi.blogspot.com

Mimie Najib said...

saya pilih no.2 =)

Haryati Faizal said...

suke yg no.1 tu...

Mimi Azirah said...

Sy pilih link blog no 1

Deqla Manjew said...

deqla pilih yg bawah sekali..

Che Rosliza Che Mat said...

no 1 kot..