Sunday, April 14, 2013

Perubahan

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



bui dah tukar wajah blog ni
ntah jin apa yang merasuk tiba2 jer terasa nak bertukar
padahal blog yang lama cantik sangat
ye ker cantik?hehe
bagi bui blog lama memang cukup cantik
bui upah CCI untuk edit blog lama tu taww
thank cci dan jangan kecik ati bila bui tukar kepada yang sedia ada sekarang
bukan apa,blog lama buatkan bui terasa diri ni macam budak2 jer
dan blog baru ni,barulah buatkan diri bui ni sudah dewasa sepadan dengan usia 36
oopsss..terpecah rahsia...hehehe


so,kalau ada kekurangan sila komplen jer
bui tau mesti ramai yang x suka entry yang ada 'read more' tu kan
nanti bui usaha ubah k


then satu lagi,sebab kegatalan tangan ni,bloglist semua hilang
(padan muka bui kan..)
so,nak mintak tolong dengan korang sesiapa yang sudi jadi bloglist bui
sila tinggalkan link korang kat ruangan komen yer
nanti jika bui ingat bloglist2 yang dulu,bui akan letak jugak..


Take Care..♥

19 comments:

heirizalieyana said...

nk jugak jdi bloglist kak bui

Haruno Hana 하나 said...

dulu nampak comel, sekarang nampak matang.. hehe :) apa2 pun ikut keselesaan sendiri ^^ keep on blogging :)

Vee Lea said...

Selamat pagiii!!! :D

http://vaneelea.blogspot.com/

Ez Bil said...

http://ezbil-official.blogspot.com/
^^,

kasihredha said...

Cantik2
Jgn lupa Kakak angkat di kasihredha.blogspot.com yer...hihi

Kniedaz said...

Hehehe..yang ni nampak formal..xde bling bling ...tapi kot mana pun, saya tetap datang terjah ^_^
http://kniedaz78.blogspot.com/

Mieya Atiera said...

Mieya teringin jugak nak buat blog jadi macam nie. Tapi tak berani nak tanggung risiko. hehehe

Sally Yatiey said...

Kacakkkkkkk ;D

Namee Roslan said...

wah cantik blog kak bui. namee punya blog punya lah huduh. tapi pemalas nak buat apa2. hehe

Haryati Faizal said...

ok gak umah baru bui ni....
http://haryatifaizal.blogspot.com

Cik Nur™ said...

wahhhh..akak pun berubah wajah...
samalah kita ...
nur pun berwajah baru..

Aju Mohit said...

sukanya kalau org kreatif ni, sentuhan bui mmg tak mengecewakan

Isabel Diaz said...

Nampak profesional.. (^_^)

chocolate.aholic said...

hihi ley la pulak tukar sbb nak nmpk dewasa..okeyla,okeyla..pape pon mmg nmpk dewasa sgt! nk jadi bloglist~~~heee

NoEn said...

blog akak sekarang nampak matang sangat...
lama xjenguk sini since akak pergi bercuti hr tu

http://wanznoen.blogspot.com/

Mia Kassim said...

Wahhh cantik dan kemas....:-)

Che Rosliza Che Mat said...

Patutlah...bila masuk sini dah lain...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

Shida Radzuan said...

kak bui 36? xnmpak pn..rasa cam sebaya jer kiter ^_^

Azhafizah Md Nor said...

mood baru ye kak bui..