Saturday, April 20, 2013

Drama Korea That Winter The Wind Blows

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿ 

drama korea terbaru yang bui sedang layan :)
bersiaran kat CH393 setiap RABU dan KHAMIS jam 8.55 MALAM
best drama ni,heroin cantik gila vavi,hero pulak very the macho
plot cerita pun sangat menarik..
(dah minat,ofkos la rasa tertarik kan)





 cantik kan..
rasanya Song Hye Kyo ni adalah pelakon wanita paling cantik di Korea


 watak sampingan dalam drama ni


pasangan yang comel lote

jom layan sinopsis,

“That Winter, The Wind Blows” marks Song Hye Kyo and Jo In Sung’s comeback to the small screen. The melodrama is about a man and woman who don’t believe in love. Song Hye Kyo takes on the role of Oh Young, the sole heiress to a giant conglomerate. She lost both her parents and her eyesight, making her extremely self-protecting and lonely. Jo In Sung plays Oh Soo, a playboy and a gambler who lives a meaningless life. In order to pay off a huge debt, he pretends to be Oh Young’s(Song Hye Kyo) lost brother, who coincidentally shares the same name as him. While he approaches her for money, he ends up falling in love with her.

kalau korang nak tonton drama That Winter The Wind Blows ni secara online
korang boleh klik link yang bui bagi k..tonton guna wi-fi pun lajuuu

THAT WINTER,THE WIND BLOWS

Take Care..♥

13 comments:

Ena's Stories said...

layan jgn tak layan bui...mesti berangan-angan bila tgok citer ni ek...

Mia Kassim said...

Dah lama x layan drama korea....huhu

Sally Yatiey said...

Kacak heroin ya ;D hee

Cik Nur™ said...

aloo...Nur xde chanel niii...huhuh

Che Rosliza Che Mat said...

cik rose pun layan citer nie....memang best...tak sabar nak tgk minggu depan sebab nak tahu heroin tue dapat melihat or tidak..hihihi

Isabel Diaz said...

Sik pat mewk nangganya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

taK TGK PLAK NI..HUHU

Aju Mohit said...

comel and handsome pelakonnya, view tempat diorg berlakon pun cantik, tu yg buat tertarik nak nontonnya

Haruno Hana 하나 said...

Song Hye Kyo! Jo In Sung pun ada? haha.. suka sangat ngan In Sung sejak tengok Save Your Last Dance For Me x)

Haryati Faizal said...

lama tak nonton citer korea ni...ms bujang dulu mang gile sgt...

Namee Roslan said...

namee dulu layan gak tapi sebab ketagih n leka sangat.pastu sanggup habis duit untuk beli dvd. hehe

Mrs Velentine said...

MESTI BEST NI KAN

Shida Radzuan said...

alaa shida kureng la akak...heheee