Thursday, April 11, 2013

Ini Adalah Percubaan Pertama

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



ini percubaan pertama bui buat entry guna tab..
rasa kekok la pulak tapi lama2 akan biasa lah tu kan
ohyer,bui baru jer trade in S2 kepada Samsung Tab 7.0
mula2 niat nak beli ipad mini
tapi ipad mini mahal sangat..dahlah tak leh buat panggilan
so better ambik tab ni..walaupun besar gedabak nak letak kat telinga
bui peduli apa..hihihi..
kalau orang nak tengok,buat jer muka selamba mamba
janji bahagia..


ok,lah..entry pendek ajer ni
mood berblogging memang jatuh merudum
sejak balik dari USS aritu terus takder mood nak bw
ntah penyakit apakah ini..penyakit malas letew


p,arini terasa nak g blog korang lah..tunggu...


dah try letak gambar tapi x bolehlah..siapa tahu tolong ajar boleh..?


Take Care..♥

18 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

jgn lupa dtg blog sayaa :)

Haryati Faizal said...

cam yati, bila update guna tab cam... payah pulak...lbh sng guna pc

Kesuma Angsana said...

KA paling x suka berblog dgn tab hehehe

♥ ʜᴜᴅᴀ ʜᴀssᴀɴ ♥ said...

bui beli tab tuh pon bukan guna duit dyorang!

buat dek jek. janji hati gumbira kann :)

Isabel Diaz said...

Best eh.. Jeles kmk.. Kmk pkey 3310 jark.. (^_^)

Nurzakiah Hanum said...

macam mane ek
anum pun x pandai

maszmadi said...

erm, kena blajar lagi nieh..... sorry masz x tau guna tab, masz guna pc jerk... hehe

Nazayiena Ayiena said...

Lps tuk,selalulah ktk update blog......

Mieya Atiera said...

Wah. bestnya ada tab. Lepas nie, boleh lah update blog terus melalui samsung tab

Cik Nur™ said...

wahh..guna tab ye...
lepas ni bolehlah selalu update.. :)

Aju Mohit said...

wow gajet baru ye bui, syioknya senang nak taip besar2 tu kan

Kesuma Angsana said...

singah cuit2 nuffangx2 pagi ni

[sutera kasih] said...

nyaman juak nekan keyboard kak bui ohh mun blogging..mun nekan skrin, rasa mcm x puas hehe

cci said...

mueheh.. cci erendar up entry guna tab.. ngeee...


kak.. alamat akak hilang xjumpa gara2 wat GA haritu.. hahaha.. bg alamat semula ek tuk top komentor march cci.. :)

Namee Roslan said...

hehe. takpe kalau pakai tab lagi flexible nak blogging. :D kalau latop leceh sat sat nak kena on pastu hibernate pastu on. hehe. berat pulak tu. hihi

Mia Kassim said...

Cuba install blogger application tu, ada dlm playstore....klu masuk guna google mmg tak dpt upload pict....

Che Rosliza Che Mat said...

memang kekok guna tab...

Shida Radzuan said...

janji bahagia..tu yg nk sgr ekekee :p
pnjam kak bui ^_^