Monday, March 25, 2013

Saya Bercuti Kejap Yer..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿




dah lama x jenguk blog,apatah lagi nak blogwalking
mood nak bercuti tengah membuak2 macam ni lah
nak buat benda lain pun takder mood..ngeh..ngeh
fikiran asyik melayang2 jer..


ni nak bagitau korang la ni
bui akan g melancong start esok..
so rasanya memang takkan update blog
dalam masa seminggu ni


oh,ya entry lepas dalam entry passport dah siap
bui kata nak g Korea kan..
ramai betul yang percaya
sorry taww sebab bui gurau2 jer
tak sangka pulak ramai yang percaya..huhu
nanti bui cerita bui g mana k
yang pasti tak la jauh mana pon..hehehehe



Take Care..♥

24 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kuhkuhku...tipah tertipu ke nie? :)

Nazayiena Ayiena said...

Kmk nang cayak ktk pegi korea Bui sbb minat gilak ngan artis korea ndak?

AyueJean AJ said...

Selamat bercuti... =D

Kesuma Angsana said...

ok bui, hati2 diperjalanan nnti yer

IntaNBerliaN said...

wah, bercuti ke mana tu kak bui.. siap naik flight lagi :-)

Aju Mohit said...

wow selamat bercuti bui!!!

diana said...

selamat bercuti..:)

Ibu Lala said...

Jangan lupa ole ole tau

Deqla Manjew said...

kejap je tau.. jgn lelama... kihkih

Kniedaz said...

ke mana tu Bui?

Mak Wardah said...

Salam kenal Bui, semuga dipermudahkan setiap perjalanan dan urusan. Ameen

Haryati Faizal said...

hepi holiday bui!

Aishah Jahirah said...

saya lagi dah mcm biskut chipsmore kt dunia blog ni...kih3
apapun selamat bercuti kak bui...nanti sharing2 la g mana...

Aishah Jahirah said...

saya lagi dah mcm biskut chipsmore kt dunia blog ni...kih3
apapun selamat bercuti kak bui...nanti sharing2 la g mana...

Vee Lea said...

Selamat bercuti!!

Cik Nur™ said...

selamat bercuti kak bui...

deno said...

pegi mana tu kak bui..... hihi^^

Sally Yatiey said...

G cney? ;D

IFA Athirah said...

pegi legoland ke?hehe

NoEn said...

selamat bercuti....

hana hadi said...

aiseh.. tertipu rupanya.. disebabkan kak bui tipu, kak bui kena belanja hana makan mekdi :P

Namee Roslan said...

ni mesti cuti sempena cui sekolah ni. hehe.. :)

Che Rosliza Che Mat said...

Selamat bercuti bui...

Shida Radzuan said...

tgk gaya mcm kat brunei jer heheee ^_^