Thursday, March 7, 2013

IPAD MINI atau SAMSUNG S4

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


nak mintak pendapat korang semua
mana lebih berbaloi2 untuk di beli?


antara




atau




memang dalam plan nak beli ipad mini
tapi tergugat pulak dengan kehadiran samsung s4
perghhhh...beli 2,2 jer lah (dalam mimpi..)



Take Care..♥

34 comments:

Ena's Palace said...

better beli S4 coz tu yg terbaru kan..

Innanie | Ariffin said...

vote for ipad mini! :)

Mia Kassim said...

Samsung!!! hehe

AyueJean AJ said...

Samsung s4....
AJ rasa tu yang better compare pada Ipad mini..

:: Mrs.Eady :: said...

samsung!

Deqla manjew said...

kalo deqla hurm.. samsung kot.. sbb bole kol..hihi...tp i pad mini pun best.. rembat je la dua2 kak.. hihi

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnya

Nieyxzha Hassan said...

KALAU NIEZA, PREFER SAMSUNG KOT..SEKARANG SELESA PAKAI SAMSUNG. DULU EN HUBBY PAKAI IPHONE KEJAP, CEPAT BLACK OUT..TAPI TU YANG MODEL LAMA PUNYA.

Iha Zaliza said...

kita kalau nak beli hp memang mcm tu, plan nak beli benda tu sekali wujud benda ni pulak.. kak Bui try compare baik buruk dua2 hp tu.. :)

cci said...

muehehe. beli je dedua.. :P

CikZaniff said...

ermmm..dua2 santik la..ipad mini kot

nuyui a.k.a miss YUI said...

takleh bg pdpt sbb tak pakai..hiih

Joanna Yunus said...

Adui.... dulu masa S3 dah ada lepas tu beli pulak note 2 sekarang dah keluar pulak s4, tapi hubby dah sound jangan nak mengade

diana said...

saya suka yang skrin besar2 ni..jadi kalau saya mesti pilih ipad mini..sekarang saya pakai galaxcy tab.rasa tak nyesal la sebab skrin besar.walaupun bila jawab call orang nampak pelik sikit bila tak pakai earphone.heheh..tapi puas hati..mata tak sakit..eh!!saiz nya sama ke??kalau sama mana2 pun saya ok je..heheh

Ibu Lala said...

kalau saya, saya lebih suka ipad sebab user friendly. senang nak guna berbanding dengan samsung.

beli lah dua dua. senang..tak payah pening pening.

NoEn said...

2-2 pun boleh...hehe

Sally Yatiey said...

Duak2! hehe. Tapi better gik beli S4 lah sebab terbaru nak ^_^

Aju Mohit said...

emmm samsung kot bui, gambar cantik, eh tak tahu nak bezakan kelebihan antara 2 ni ;)

hana hadi said...

ipad mini lah.samsung cepat je kuar model baru nnt model ni dah ketingalan wlupun S4 ok

Cik Nur™ said...

samsung tu..mmg nipis gila..!

MaMa Rey said...

samsung..tp dua2 pun ok juga..

Cinta Misteri said...

better Samsung, CiM guna tab2 & note2, both sgt amazing, boleh xplore wider.
tp....apple pown 1 product yg bagus. cuma ipad tk boleh buat call.

lelamaisara said...

samsung...hehe eh ipad mini pon ok ape...

Haryati Faizal said...

S4 kot...hihi

Mrs Velentine said...

nak dua2 bolehy..hehhe..tamak kan

Mieya Atiera said...

menarik !

Cik Nur™ said...

dua2 comel.. :)

Azhafizah Md Nor said...

samsung of course! ^__^

Kesuma Angsana said...

dua2 pun ok hehehe

Shida Radzuan said...

S4??? wahhhh mana blh....

Ema Blog said...

hubby ema nak ipad mini..tp ema lebih kepada samsung

Che Rosliza Che Mat said...

pendapat cr s4 kalau ipad cepat rosak kata hubby cr lah hihihi

IntaNBerliaN said...

2 2 best.. xtau nak bg pandangan pe sbb saya xreti bab gajet ni.. hihi

Anonymous said...

For me...la, I choose I-pad Mini..look more fun and enjoy..you got phone already..why not try to explore a Pad..especialy I-Pad