Thursday, March 14, 2013

Bukan Malas Tapi...

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


simpan tenaga lah sangatkan
padahal memang mood ke laut sekarang
ciao..dun forget #prayforSABAH



Take Care..♥

20 comments:

Mrs Velentine said...

hehe nice qoute..pray for sabah

Kniedaz said...

amboi..saving energy ya..hehe...apa-apa pun take care dan happy2 selalu

Mia Kassim said...

Ok...saya faham......hehe
#pray for Sabah

Mieya Atiera said...

hahahaha... lebih kurang sama lah. Mood agak swing2 sikit. Tapi, paksa diri jugak.

Nurzakiah Hanum said...

yezaaaaaaaaaaaaa

Haryati Faizal said...

kdg2 takde mood jugak kan nak update blog...

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi...simpanlah tenaga tue...

IntaNBerliaN said...

SIMPAN TENAGA YER... :)

Isabel Diaz said...

Mun mood dah ke laut memang susahlah..

Aju Mohit said...

pray for sabah, semoga sabah akan kembali seperti dulu, semoga wira2 kita di sana dilindungi Allah

Cik Nur™ said...

samalah..mood nur pun dah kelaut gak ni..
huhuhuhu

diana said...

simpan2 lama2 jadi bukit..hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Save energy....suka suka...hehehe....

Deqla manjew said...

ok la tu..alasan yg boleh diterima pakai... hahaha

Kesuma Angsana said...

kdg2 mmg kena simpan energy tu juga kan

Iha Zaliza said...

save energy gitu, nak pakai jugak la ayat ni.. hehe..
#prayforsabah
#prayforarmyandpolice

Aishah Jahirah said...

huhuu kan xmalas...tp ke laut..

Aishah Jahirah said...

huhuu kan xmalas...tp ke laut..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nice sis..

Azhafizah Md Nor said...

hehehe..mendalam maksud tu..i used to be (: