Monday, March 4, 2013

Info Terkini Krisis Di Lahad Datu,Sabah

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


jika nak dapatkan info2 terkini tentang krisis di Lahad Datu,Sabah korang boleh 'LIKE' facebook Kelab Penyokong Polis Di Raja Malaysia ini..(klik perkataan merah tu)


bui selalu mengikuti perkembangan isu di LD kat sini..macam2 info terkini ada..yang penting berita yang disampaikan adalah BENAR dan bukannya khabar angin semata2..


serius...lemah rasa semangat nak update blog bila diganggu dengan isu macam ni..lagi2 bila ada anggota keselamatan negara telah terkorban semasa menjalankan tugas..


lagi risau,bila adik bui seorang askar..bila2 masa dia orang mungkin akan di minta untuk datang membantu..


sama2 kita berdoa agar tiada lagi yang terkorban dan semoga isu ni cepat2 selesai


#pray for SABAH..


Take Care..♥

16 comments:

Cik Nur™ said...

sama2 kita kuatkan doa kita..
moga semuanya berakhir dengan aman,.!

cik ara said...

yea kak bui .. bf kawan kita kena pi sabah ..sedih kak , takut apa2 jadi..

Aju Mohit said...

aju pon like page ini juga utk tau berita terkini..selamat berjuang semua wira2 negara

Mieya Atiera said...

Betul tu kak. Mudahan-mudahan, keadaan kembali aman seperti sedia kala.

Nurzakiah Hanum said...

:)

NM03 said...

semoga semuanya akan kembali aman.. amin!

izan mama mia said...

mujurlah abg saya dah bertukar dari PGA tawau ke semenanjung,..jadi polis trafik sudah...kalau tidak mmg tak tidolah kami..huuh..mg khabar angin yg xbenar tidak berleluasa

Amanda Suria said...

Pray for LD...semoga semuanya kembali aman..amin..

:: Mrs.Eady :: said...

amin!~

Che Rosliza Che Mat said...

Seram sejuk baca pasal kat sana...

Kesuma Angsana said...

sedih sgt2 dgn apa yg berlaku

shida said...

bui... semoga semua selamat di sana....

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasanya skg askar dah nak amik alih..

Shida Radzuan said...

hope cepat selesai kes ni..sedih shida bila bilangan makin btmbah yg tkorban...

Nieyxzha Hassan said...

RISAU SANGAT DENGAN KEADAAN SEKARANG NI.. MOGA SEMUANYA CEPAT SELESAI..AMIN

Anonymous said...

doakn ja