Friday, March 15, 2013

Komen SPAM Cik Anon

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


rajin sungguh Cik/Encik Anon ni bagi komen
dah lah komen2 tu sah-sah adalah SPAM
boring betul bila jumpa komen macam ni kan
kalau ada memang dah sah-sah akan dahku delete terus
jangan harap la bui nak publish..




antaranya yang sempat yang bui print screen
yang sebelum ni rasanya ada beratus lagi yang telah bui delete
nak kondemkan blog orang la tu..mencikkkk


ciao..nak blogjogging pasni..^_^


Take Care..♥

27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

anum pun selalu masuk spam cm nie

AyueJean AJ said...

Sebab tu AJ tak bagi Cik Anon komen..

Haryati Faizal said...

samala dpt jugak komen yg camni... keje nak kena delete komen diaorg ni je..

Che Rosliza Che Mat said...

ada jugak cik anon datang blog cr tapi delete jer...malas nak layan kikiki

Iha Zaliza said...

hihi, ada la jugak komen anon ni kat bahagian spam, saje iha taknak buang.. nak simpan buat kenang2an :D

Deqla manjew said...

haah.. komen camni pun deqla ada dpt gak hari tu..trs delete je...wat semak... hihihi

Kesuma Angsana said...

kdg KA publish juga.. tap kena hati2lah banyak yg dideletekan aje

Amanda Suria said...

SA HARI2 DAPAT LEBIH DARI 20 COMMENT SPAM NI...DELETE JER..SEMAK ..

Kakcik said...

Kakcik sedih bila komen kawan2 yang dah biasa komen di blog kakcik termasuk ke kotak spam tanpa disedari. Jadinya, kakcik kena rajin cek kotak spam tu...

hana hadi said...

hehe kkdang dapat spam yang hana xfaham tulisan apa la tu.. ada blogger komen tapi komen dia ad kat bahagian spam. kenapa ye...

Namee Roslan said...

tu kerja orang pemalas macam tu lah. hehe . spam je kerja nya. dulu pernah dapat spam. dia letak banyak2 iklan churp2. ceh betul. hehe

Mia Kassim said...

Adalah 2 3 kali dpt comment spam ni...pastu dah x da lagi...

Sally Yatiey said...

Kmk pun selalu dapat, delete terussss ;) hee

Mieya Atiera said...

komen spam Mieya pon penuh dengan email macam nie.

Cik Nur™ said...

sebab tu nur sorok peluang anon untuk komen dekat blog nur..

byk sgt masuk spam...
rimas..huhuh

diana said...

memang pun..kat spam nun ada lebih 40k komen spam..bila saya nak delete entah la..tak larat dah..heheh

Aju Mohit said...

kalau wordpress ada plugin utk sekat komen2 spam ni, hmm kene delete and check satu2

Nadya Bubble said...

Promosi Rainbow Alquran dan Ribbon Watch ! Sehingga 23 Mac 2013 sahaja !

http://bit.ly/cd2aQx

cci said...

ye la kak.. cci pun sama.. salu dpt.. huhuh..

Aishah Jahirah said...

kadang2 kan komen spam xmsk spam....geram betol la...

Aishah Jahirah said...

kadang2 kan komen spam xmsk spam....geram betol la...

eiela said...

kalau kat blogspot mmg byk komen spam nih. wp pun sama jgk.

NoEn said...

seLALU SANGAT dapat comment spam ni..annoying gile

nuyui a.k.a miss YUI said...

uih,byk tu..

Azhafizah Md Nor said...

samelah kak.lately,banyak betul spam.letih nak mendelete.

Mrs Velentine said...

MV pun sama..menci tau

Shida Radzuan said...

delete ja...semua..