Friday, May 18, 2012

Segmen : Blogwalking Sampai Lebam

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

sebab hari ni ada free sikit jadi bui nak join segmen lah pulak..daripada tak update langsung kan..hehe..

kali ni nak join segmen anjuran DEQLA

Syarat-Syaratnya :
1. follow blog aku - http://norumara.blogspot.com (pasti aku follow blk) 
2. buat entry bertajuk Segmen : Blogwalking Sampai Lebam
3. tepek header comey aku tu kat entry korang dan link ke entry ni. 
4. kat situ korang nyatakan la sebab2 kenapa org lain mesti blogwalking blog korang? (taip simple2 jew. kalo best, ada hadiah menanti)
5. tag sekurang-kurangnya 2 org dan pastikan mereka tahu. 
6. dah selesai, letak link entry segmen korang tu kat entry ni k.




korang mesti blogwalking blog bui sebab blog bui best,bestier dan bestiest..hahaha..perasan best lah sangatkan..

blog bui ni takderlah best sangat pun,cuma kalau korang suka membaca bebelan seseorang,mungkin disinilah tempatnya...

kali ni bui nak tag KASIHREDHA dengan ACIK..(bui tag jer,kalau taknak join pun takper..hehe)

sesiapa yang join jugak segmen ni,jomlah berkenalan dengan bui yer..♥♥♥..sesiapa yang berminat nak join segmen pulak ni bolehlah KLIK SINI


15 comments:

@ deqla manjew said...

terima kasih join segmen deqla..deqla da update senarai peserta...boleh la berblogwalking smpai lebam yer..hihi..good luck sis! :)

are_lin@yu said...

ayu join jgk dear ;-)

Che Rosliza Che mat said...

Rajinnya Bui hihihi Selamat bersegmen...

Nurul Nadia Nasir said...

blog kak bui memag best!byk info dan mcm2 lagi hikhik dah lama nadia tak join segmen haishh

miloais milo said...

good luck my fren!

Acik said...

wah, tag acik ye. heheheee ... malu pulak!
InsyaAllah ada masa, Acik join gak. Acik dah pegi ke blog tersebut, ramai gak yang dah join tu ...

Azhafizah[フィザ] said...

yuk sama sama blogwalking sampai lebam..hihihi..

shida'R said...

wahh bersegmen pulak kak bui kite ni..selamat bersegmen..jom bW smpai lebammm heheee..

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnyeeee....nk join...tp hr ni sbuk sket...

IntaNBerliaN said...

saya dah lama xjoin segmen.. mood kelaut..hihii

Cik Puan Muda Umi said...

rajinya join segmen..hihi..;)

syiela said...

selamat blogwalking sambai lebam ye bui

Masha Meisters said...

singgah dari nsegmen yang sama...
hepi bw...^_^
done follow bui...

9n0L4 said...

dtg BW dari segmen yg same. good luck eh. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

Gitar Malaya said...

blog awk mmg best lah...
http://gitarmalaya.blogspot.com/